Godset1

Klub Godset

SE ÅRSOVERSIGTEN HER

Til dig som allerede er medlem eller eventuelt kommende medlem. Her kan du finde alt om Klubben

Planlagte  aktiviteter

Vi har på Godset en aktivitetsoversigt, som du kan få med hjem eller hente her på følgende link. Aktivitetsoversigt.

Hvert år planlægger vi faste aktiviteter, som er i ferier, aftener og weekender. Det betyder, at I der hjemme allerede ved årets start har et overblik over hvilke store aktiviteter der er i klubben hele året.

Det er alt fra computerovernatning, kolonier, festivaler, klubkonkurrencer, fester og sportsaktiviteter... Det er vigtigt for os at du har muligheden for at planlægge din kostbare fritid.

Hverdag

Hver dag i klubben vil der ske spontane og almindelige klub aktiviteter, så som, svømmehalsture, bolsjelavning, skøjtetur, fodboldkampe, shoppeture, biotur osv...

Det vil vi reklamere med på Facebook, Instagram og Snapchat og Tabulex for din forældre. Det er vigtigt at du og dine forældre selv er opmærksomme på hvilke aktiviteter vi i klubben. Husk at vi altid sætter plakater op i klubben, så her kan du også få informationer. I er altid velkommen til at kontakte klubben på 43694516 eller skrive til os på micj@greve.dk og ahs@greve.dk.

Vi ser frem til at være sammen med dig.