Kære forældre og børn.

Så er vi trådt ind i sommeren og som nærmest kaldet, kom solen. Hvilket betyder at vi går i gang med at sætte poolen op. I den forbindelse vil jeg understrege, at alle medarbejdere er udannet i førstehjælp og der er opsyn med de badende børn hele tiden. Det kan selvfølgelig være, at den voksne, der har opsyn, er i poolen og bader sammen med børnene også. Det kan vi vist ikke lade være med. Poolen er ikke åben hele tiden, da vi jo skal sikre at der er en voksne på pletten. Men det finder børnene hurtigt ud af.

Så når poolen står klar, kan børnene bade og skal derfor huske badetøj og håndklæde.

Apropos vand, så er det ikke kun i poolen, at vand kan leges med, når solen skinner som i sidste uge. Vandkamp i shorts og t-shirt er en yndet sport i gården på Godset, så ekstra skiftetøj kan varmt anbefales. Vi ved at flere har lignet druknet mus nogle af dagene i sidste uge.

Frem til sommerferien vil der være div. aktiviteter i gang.

Hver ugedag tilbyder forskellige aktiviteter lige fra badminton, kongespil, el-cross/løbehjul, gemmeleg, fodtennis, snobrød på bål, kanin hygge, syning af hårelastikker og foto safari og alle de ting I kender i forvejen.

Vi sætter skilte op rundt omkring, så børnene kan få sig et overblik.

I sommerferien er har vi flere aktiviteter på Godset eller ude i den ”store” verden i Danmark på Kolonier.

I uge 26, den første uge af sommerferien, fra tirsdag til fredag har vi telttur til Feddet Strand. Et kæmpe stort område, med hoppepuder, to strande, trampoliner, minigolf, ude-køkken, klatre tårne og pyramider, træklatring i tunneler og rebbaner, dyrehold, pool, mulighed for afslapning i liggestole og så er der bare fri leg og hygge, lige fra kortspil til læsning eller kammeratskab i grupper.

Telt-turen koster 450 kr. for de 4 dage. Der følger en pakkeliste med og her er det vigtigt at huske alm. luftmadras og sovepose/dyne. Lommepenge kan der godt bruges, med helst ikke mere end 150-200 kr. Vi skal nok sørge for at børnene ikke sulter. Der er i alt 24 pladser og lige nu er godt halvdelen solgt. Turen er sammen med Blerim, Gitte og Ahmet.

I uge 26 og uge 27 har vi E- og F-sport på Godset. Det er er en blanding af elektronisk spil og fysisk leg. Børnene kan tilmeldes hos Peter på Mail Peter@klubgodset.dk eller telefon 21192469. Det er et tilbud til alle børn og unge i Greve, fra 10 – 16 år. En tilmelding gælder for en uge, så der skal vælges om det er uge 26 eller uge 27 man ønsker. Se link her. https://aktivigreve.dk/side.asp?wkid=greve&side=19&navid=18

I uge 27 har vi også Parkour, som også er en sommerferieaktivitet for alle børn og unge i alderen 10-16 år. Tilmelding skal ske til Ahmet på ahs@greve.dk eller på telefon 43694516 og spørg efter Ahmet. Se link her. https://aktivigreve.dk/side.asp?wkid=greve&side=19&navid=18

I den sidste uge af sommerferien har vi sommerkoloni. En årlig tradition med Peter, Gitte og Blerim, hvor de tager af sted til Donnemosen i uge 31, mandag til fredag. Det er en fornøjelse og det bedste er, at der er stort set ingen mobildækning, hvilket betyder at børnene har fred for de sociale medier. Her handler det om at være sammen, slappe af og fuldstændigt glemme om det er onsdag eller mandag.

I morgen aften (8. juni) kl. 18. er sommerkolonien sat til salg og det er først til mølle, der er i alt 24 pladser. Sommerkolonien koster 490 kr. og her følger der også en pakkeliste med. Fra den 9. juni og frem kan man ringe til klubben og høre om der er flere pladser på 43694516, ellers er der tilmelding i cafe.

Og så til en af de lidt større aktiviteter vi ikke har kunnet gennemføre pga. Corona. Fredag den 20. august har vi Sommerfest for hele familien udendørs med grillmad og hygge, slushice, slik, popcorn, kage, andedam, dart, kongespil, fodbold, hoppepude, ansigtsmaling, pool, 2’er spil, amerikansk lotteri med lækre præmier og hvad vi ellers kan finde på.

Festen er for HELE familien og vi satser på, at vi i år kan gennemføre den, så sørg for allerede nu at sætte X i kalenderen den 20. august.

Og så noget meget vigtigt, det er her vi sætter billetterne til næste års Vilde Vulkaner festival til salg. Nu har den i 2 år været aflyst og i 2022 satser vi for alvor på, at komme af sted. Vilde Vulkaner er en festival for 11.000 børn og unge med deres klubber, der kommer for at lytte til god musik, feste, hygge og være sammen. Det er ofte store danske kunstnere der kommer og synger for børnene. Vi har godt 20 billetter til salg, og salget starter kl. 16.00. Festivallen er selvfølge uden alkohol og rygning, hvis nogen skulle være i tvivl. Og meget vigtigt ingen kan forlade pladsen uden de er ifølge med en voksen.

Husk at vi hele sommerferien har åbent fra kl. 10-16 alle hverdage, så børnene kan komme og lege hver dag.

Lad os endelig vide hvis der er noget I er bekymret over, kommer i tanke om, mangler viden om, undre jer over eller bare er nysgerrige på. Vi vil altid gerne hjælpe.

God sommer til jer alle.

Og pas nu rigtig godt på hinanden.

På vegne af alle på Godset

Michala