Nyhedsbrev april 2021

Kære forældre.

Så er de nye 3. klasser startet og de store der har været i skole, er kommet tilbage om aftenen.

Det er vel nok fantastisk at være sammen med jeres børn, de er søde og skønne og hvor har vi savnet at være sammen med alle de store og glædet os til alle de nye skulle starte.

Sååå… nu genopfrisker vi lige aftalerne der er for klub Godset pt.

Alle vasker hænder, når de kommer i klub.

Ingen forældre indendørs.

Vi er ude så meget som muligt, meeen vi må godt være inde.

Børnene leger med dem de plejer at lege med og holde afstand til alle andre.

Børnene skal spritte hænder, når de starter en ny aktivitet.

Aftaler pt.

Indtil videre er det fortsat sådan at børnene må komme i bestemte tidsrum, så her skal vi lige holde tungen lige i munden…

  1. og 4. klasse må komme hver dag efter skole og frem til kl. 17.00. Kl. 16.45 ringer vi med klokken så de alle kan nå at pakke deres ting samme og være klar til at gå hjem kl. 17.

Kl. 17. er klubben åben for de børn der går i 5. klasse og op, frem til vi lukker kl. 20/21. Dog er det kun de dage de har være i skole. Det betyder at har barnet ikke været fysisk i skole, må det heller ikke komme i klub. Det er gældende fra mandag til og med torsdag. Fredag lukker vi kl. 17.00.

Klubbens Café er flyttet udenfor og MobilePay.

I hverdagen er caféen flyttet ud, så vi undgår for store forsamlinger indendørs. I caféen kan børnene købe snacks, drikkelse, boller med smør osv.

Vi opfordre til, at barnet ikke selv står med kontanter og I overfører via Mobilepay.

Mobilepay nummeret er 787662 og der står Godset når I har skrevet det nummer.

I tekstfeltet skal I skrive, jeres barns navn og klub nummer, samt café eller Krea.

Eks. ”Tenna 355 Café” eller ”Tenna 355 Krea”.

Så sætter vi barnets penge ind på deres Klub Godset konto.

Vi anbefaler 50 -100 kr. af gangen, pengene kan hurtigt få ben at gå på og det er meget godt I der hjemme får talt om, hvor meget der skal bruges og til hvad. I Krea koster de fleste ting mellem 3 og 10 kr. I Café koster de fleste ting 6. kr.

Dagligdag i klubben i den kommende periode.

I dagtimerne med 3. og 4. klasserne, vil der i den kommende periode være mulighed for at lære Godsets rammer at kende, især hvad må jeg, hvad kan jeg og hvad skal jeg.

Det er vigtigt at de af jeres børn der gerne vil spille pc, har brugernavn og koder eller login med evt. i en note på deres telefoner. Vi opretter ikke brugere til div. spil, da børnene kun må spille de spil I giver dem lov til i forvejen. De spil, hvor de ikke skal oprette brugere, er på ”gratis spil” samt SIMS 4, som allerede er på Godsets pc’er.

I Krea skal alle lige lære hvordan det er med Krea-ting. Og børnene vil i den kommende periode blive præsenteret for de ting der kan laves. Det kan både være gode idéer de selv finder på eller noget de bliver inspireret til. Nogle ting koster lidt penge og andre ting er ganske gratis.

Et par gange om ugen vil der være mulighed for at lave snobrød og få sig portion havregrød. Og måske kan Bjørn også finde på at lave pandekager en af dagene til børnene.

Der er alle dage mulighed for at spille bold, lege i hallen, være sammen med kaninerne, spille spil, hygge i massagestolene, spille billard, ps4, lege i skoven, cykle, køre på skateboard, gå på stylter osv.

Om aftenen for de store…

Nu hvor vi igen må være i kontakt med 5. klasse og op når de har været fysisk i skole, bruger vi tid på at tale og være sammen, hygge, samle op på hvordan alle har det, samt spise noget mad sammen. De store har savnet klubben og skal nu vænne sig til de må komme lidt igen. Vi har savnet de store og skal lige finde tilbage til hvordan det var før. Vi føler os lidt frem med hvilke tilbud vi laver her i starten, fordi vi oplever de generelt mest ”bare” har brug for vi er sammen igen. Så de kan være alt fra at se film, snakke, spille rundbold, basket, fodtennis, stikbold eller bare hygge.

Og…

Hvis der er noget I er i tvivl om, undre jer over eller bare har brug for svar på, så ring eller skriv til os, vi vil altid gerne hjælpe der hvor vi kan. Hellere spørge en gang for meget. Vi har ikke noget imod det J

Husk at følge med på Facebook, Instagram, Snapchat og Tabulex. Så er I godt med I hvad der sker i klubben, hvis jeres børn ikke fortæller helt så meget der hjemme.

Mange hilsner

Alle os fra Godset

Michala