Kære forældre.

Julehygge d. 26. nov. – kun for børn

Så har vi aftalt de nærmere detaljer vedr. vores julehygge med børnene den 26. nov. fra 15 – 21.

Planen er sådan at børnene julehygge med de voksen og hinanden fra kl. 15-17.30 med lege, konkurrencer og æbleskiver. Kl. 17.30 spiser vi risengrød med kanel og smørklat og så kommer Julemanden lige bag efter. Her danser vi om juletræet og så har julemanden godteposer med til børnene.

Og så kommer vi til aftenens højdepunkt, Banko med dejlige børnepræmier. Alle børn får gratis papir bankoplader og ”dutte” tusser som vi kan spritte af efterfølgende. Pladerne kan vi smide ud efterfølgende, så der ikke er andre der rører ved dem.

Nå banko er slut, er aftenen slut. Vi rydder op og alle dem der vil hjælpe må gerne ellers er det bare at smutte hjem.

Klubben lukker og slukker kl. 21.00 denne torsdag.

Og så har vi en lille æv information.

Dansekonkurrence aflyst.

Vore alternative dansekonkurrence må vi desværre aflyse her på torsdag den 12. nov. Da vi ikke kan invitere tilskuer og ikke kan samle børnene i store grupper. Sååå vi håber på at de børn, der elsker at danse vil stille op i vores ”Klubben Har Talent” til foråret. Så satser vi på at vi lige som i år, kan gennemføre med afstand og udendørs.

Lan på fredag til kl. 24.00

Og på fredag den 13. nov. er der LAN, dog kun til kl. 24. så her kan 20 børn tilmelde sig i caféen. Det er med aftensmad og snacks. Så ikke medbringe noget hjemmefra. Vi står for det. Lan starter så snart klubben lukker og der er mad kl. 18.00. Kun tilmeldte børn kan deltage og det er først til mølle.

Find Gåsen.

Og så varer det ikke så længe før vi starter find Gåsen konkurrencen. Mandag den 30. nov. går konkurrencen i gang. Børnene skal hver dag når de har fri fra skole og frem til kl. 18 finde Gåsen. Gåsen er i år gemt ude. Man kan være med i lodtrækningen om første præmien, for at komme i betragtning, skal børnene finde gåsen 15 gange. Som noget nyt i år er der også en konkurrencen om at finde gåsen flest gange i alt og dermed være den eneste vinder. Konkurrencen er fra den 30. nov. til og med den 23. dec. Så der er rig mulighed for at finde gåsen hver dag.

Julebanko i dec.

Desuden har vi gennem hele dec. Banko hver mandag – torsdag kl. 15.15 med børnene. Her julehygger vi med gratis banko og lækre præmier. Det er selvfølgelig stadig kun papir bankoplader samt dutte tusser vi kan bruge. Hver uge vil der være en KÆMPE chokolade på højkant en vilkårlig dag. Så ingen ved og det bliver mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag at KÆMPE chokolade kommer i spil.

Og så til lukkedage og juleferie.

Når børnene går på juleferie er klubben åben. Sååå vi har åbent fra kl. 10 – 16 dagene op til jul og efter jul. Dog er der i år lukket den 24. og 31. dec. Desuden har vi medarbejdere brug for en planlægningsdag inden det nye år starter, så vi kan tænke Corona-fri klub ind i alle vores aktiviteter og ikke mindst vores weekend og aftentilbud.

Så derfor lukker vi klubben for børnene den 30. dec. Det betyder at vi er her, meeen vi planlægger året der kommer og har derfor ikke åbent for børnene.

Så ingen klub den 24., 30. og 31. december 2020.

Pas godt på jer selv. Vi gør vores bedste for jeres børn og det bliver vi ved med.