Kære alle.

Så er det efterårsferie lige om lidt.

Og det er velfortjent til alle børn. De knokler så hårdt for at gøre deres bedste hver dag.

I efterårsferien har vi åbent fra mandag til fredag kl. 10-16.

Om tirsdagen starter vi turen til Lalandia i Jylland. Det er for de børn der har betalt for turen og der er ikke flere pladser. Desværre. Pakkeliste og info. er lagt på FB. Hvis I ikke har set den eller kan finde den, så ring eller kom forbi og tal med Blerim og Bjørn.

Alle de andre børn der kommer i klub i den uge, kan vi lave lige hvad vi har lyst til. Vi har bl.a. talt om at tage i biffen og se "Jagtsæson" om onsdagen. Kagebagning, spil, leg hygge, film, kastanjeture, ture ud af huset er muligt. Vi laver det børnene har lyst til. Ingen stress og jag i denne uge.

Julefest den 28. nov. kl. 17.30 - 21.00.

Efter efterårsferien sætter vi billetterne til vores Julefest den 28. nov. til salg. Det koster 85 kr. for en voksen og 45 kr. for et barn. Man skal have billet for at kunne deltage. Vi har 100 billetter i alt. Så det er først til mølle. Billetter kan købes i caféen og der er mulighed for mobilepay.

Lusetid.

Så er det højsæson for lus. Det er en god ide lige at kæmme børnenes hår igennem i denne periode.

Godset by Night.

Fredag den 1. nov. har Vi Godset by Night sammen med Blerim og Peter. Tilmelding sker i Caféen og det er ganske gratis. De vil lave forskellige aktiviteter både noget stille og roligt og noget mega aktivt. Planlægningen vil ske i samarbejde med de børn der deltager.

Danskekonkurrence i Portalen.

Og så til en meget stor og betydningsfuld begivenhed for maaange børn i klubben. Dansekonkurrencen søndag den 17. nov. i Portalen. Det bliver en stor oplevelse. Forældre og familie er velkomne til at komme og se på børnene optræde. Billetter til dette kan fås i Caféen. For tilskuer åbner Portalen kl. 12, børnene der skal optræde skal være der senest kl. 10. Mere info. om dette får børnene via Tenna og Marianne.

Mobilepay.

Hvis jeres barn beder om penge til Cafe eller Krea og aktiviteter, er det muligt for jer at overføre til barnets konto via klubbens Mobilepay på 40 22 78 84 – Husk at skrive barnets navn og nummer i klubben, og hvad det er til. Eks. Tenna 351 Café eller Peter 420 Krea. Det er fint med 50 – 100 kr. pr. gang. Og husk at aftale derhjemme hvad der bruges og til hvad, ellers får pengene hurtigt ben at gå på.

Sociale medier.

Husk at I kan følge med på Instagram, Facebook og Snapchat udover her på Tabulex. Find Klub Godset på alle medier. Her lægger vi hverdagsoplevelser, sjove episoder, oplysninger om aktiviteter osv. op.

Hvis der er noget I er i tvivl om, undre jer over, synes er spændende, har gode idéer eller bare vil spørge om, kan I altid ringe, komme forbi eller skrive til os. Intet er for stort eller småt.

Tak for jeres store opbakning til os, det betyder meget at vi har jer i ryggen og et godt samarbejde.