Kære forældre.
Sikke en travl tid vi går i møde.
På fredag er der "Godset By Night" sammen med Peter og Blerim. Tilmelding i Caféen og det er gratis.
Søndag er der Dansekonnurrence i Portalen. Børnene der skal optræde skal være i portalen kl. 10. Tilskuer bliver lukket ind tidligst kl. 11.30. Husk at få billetter i Caféen ellers kommer I ikke ind. Børnene glæder sig rigtig meget til at vise jer hvad de tilrettelagt af danse.
Så er vi gået i gang med at lave glas i Krea. Det gør vi frem til jul. Julegaver bliver lavet til den store guldmedalje. Priserne varierer afhængig af keationerne og mængde af glas.
Og så ja...
Julen er ved at nærme sig.
Derfor får I allerede denne besked...
"Find Gåsen" starter den 25. nov. Og reglerne er følgende... Gåsen skal findes 15 gange ialt pr. barn, for at komme med i slutrunden om præmien, der bliver trukket lod om, fredag den 20. dec. kl. 15.00. Det er forbudt at sladre til andre om hvor gåsen er. Præmien er en KÆMPE chokolade til det heldige barn der bliver udtrukket.
Og så er der Banko for medlemmerne mandag til torsdag, altiså 4 hverdage i 3 uger, fra den 2. dec. - 20. dec. kl. 15.00 hver gang. Alle børn der deltager får en bankoplade gratis og en gang om ugen er "hele pladen" en stor chokolade i præmie.
Julefest.
Julefesten er den 28. nov. 2019 kl. 17.30. Det er KUN dem der har billetter der kan deltage til festen. Vi skal hygge os med julemad som er Andesteg, Ribbinssteg, brune og hvide kartofler, rødkål, brun sovs og syltede agurker. Desuden er der Ris'alamande med kirsbærsovs og en mandelgave. I år er det Rikke - Jasmin´s mor - der laver hjemmelavet Ris'alamande til os alle... lækkert. Til julefesten vil julemanden komme, hvis vi kalder på ham og måske har han godteposer med til børnene. Bagefter er der Banko, pladerne kan købes for 10 kr. og 3 stk for 20 kr. Det er altid en fornøjelse. I år er vi så heldige at barnet Michalas far Brian har skaffet flere skønne Sponsorgaver til os, så der er noget ud over de andre præmier. Det er bare så dejligt. Der er stadig meget få billetter tilbage, så I skal være hurtige hvis I vil når at være med. Vi lukker og slukker denne aften kl. 21.00.
Åbent i juleferien.
Mandag og tirsdag den 23. dec og 24. dec. har klubben åben fra kl. 10-16, fredag den 27. dec. har klubben åben fra kl. 10-16, mandag den 30. dec. og tirsdag den 31. dec har klubben åben fra kl. 10-16.
Og så kommer vi til torsdag den 2. januar 2020, her har klubben åben fra kl. 10-16 og fredag den 3. januar har vi åbent fra kl. 12.30 til 17.00.
Mobilepay er anderledes.
Hvis jeres barn beder om penge til Cafe eller Krea og aktiviteter, er det muligt for jer at overføre til barnets konto via klubbens Mobilepay på 787662 – Husk at skrive barnets navn og nummer i klubben, og hvad det er til. Eks. Tenna 351 Café eller Peter 420 Krea. Det er fint med 50 – 100 kr. pr. gang. Og husk at aftale derhjemme hvad der bruges og til hvad, ellers får pengene hurtigt ben at gå på.
Sociale medier.
Husk at I kan følge med på Instagram, Facebook og Snapchat udover her på Tabulex. Find Klub Godset på alle medier. Her lægger vi hverdagsoplevelser, sjove episoder, oplysninger om aktiviteter osv. op.
Hvis der er noget I er i tvivl om, undre jer over, synes er spændende, har gode idéer eller bare vil spørge om, kan I altid ringe, komme forbi eller skrive til os. Intet er for stort eller småt.
1000 tak fordi I altid bakker sådan op om os og jeres børn. Det er en fornøjelse hver dag at være sammen med dem.
På vegne af Klub Godset
Michala