Nyhedsbrev - sommerferie.
Kære forældre.
Så er der kun to uger til det er jeres børns sommerferie. De glæder sig rigtig meget alle sammen. Så vi er allerede begyndt at tælle ned sammen med dem… Husk at vi hele sommerferien har åbent fra kl. 10-16 alle hverdage. Husk madpakke, da vi kun sælger koldskål, nudler, snacks osv. i sommerferien.
Som de fleste af jer nok har opdaget, så er der pool på Godset. Det betyder at der skal badetøj og håndklæde med, hvis der skal bades. Der er bademester på når der er børn i poolen, så sikkerheden er i top.
Og på fredag den 21. juni er der Hawaiifest for alle medlemmer (+ en ven) fra kl. 18.30 – 21.00, husk badetøj og dansesko… Påklædning er selvfølgelig festlig i Hawaii stil 
I denne uge er det sidste chance for at hente sit glemmetøj, for på torsdag eller fredag kommer Julies mor og tager det med der ikke er afhentet til Julemærkehjemmet i Roskilde.
Og så er det ved at være slut med ridning i dette skoleår. Dem der gerne vil fortsætte til ridning eftersommerferien skal lade os det vide. Og hvis der er børn der tripper for at komme på listen, skal også lade os det vide. Ahmet er den der tager sig af ”hestning” hver torsdag og derfor ham I skal tage kontakt til, hvis børnene gerne vil ride.
Vilde Vulkaner ligger nu lige om hjørnet. Blerim, Marianne og Gitte har sedler klar til de af jeres børn der skal med, så I kan få styr på pakning, medicin, særlige forhold osv. Henvend jer til Blerim hvis der er noget I er i tvivl om.
Og Koloni i uge 32 er jo 5 dage uden mor og far dog sammen med Blerim og Peter. Det bliver ren råhygge med sjove udflugter, lege, sove længe, badning osv. Blerim og Peter har en plan, men det betyder ikke at spontanitet ikke gælder, hvis det passer bedre. De børn der er med, styrer slagets gang sammen med Blerim og Peter.
I sommerferien har vi to sommerferie aktiviteter – I år som noget nyt ”E-sport og F-sport” (pc og fysisk sport) og så selvfølgelig som vi plejer Parkour med særlig dygtig instruktør. I kan se alle sommerens aktiviteter her… https://www.greve.dk/om-kommunen/nyheder/sommeraktiviteter-2019/ og ellers vedhæfter jeg det på Tabulex i pdf form, så I kan ”bladre” i det der.
Bo-cart og cross, er desværre stadig ikke muligt, da politikerne skal ændre lokalplanen og der skal være en miljø godkendelse inden vi kan fortsætte… Indtil da kører vi hver onsdag i Hedehusene på en prof. Crossbane… Der skal man seriøst holde tungen lige i munden.
Og så til noget helt andet.
Den 23. august har vi vores årlige sommerfest for hele familien kl. 16-21. Det er en hyggelig eftermiddag/aften med grill, boder, konkurrencer og lotteri. Vi står for det hele, I skal bare komme. I kan dog allerede nu købe madbilletter i caféen, 85 kr. for bøf med kartoffelsalat, pasta, salat, dressinger og brød og 45 kr. for 2 slags pølser med alt det samme tilbehør. Der kan købes sodavand, vand, øl og vin, samt der vil være slikbod med slushice, popcorn og blandet slik. Husk at vi ved 2ér spil samler ind til ”Knæk Cancer”. Hvis der sidder nogle forældre der ude og tænker, jeg kan da godt give en hånd til festen skal I være hjertelig velkommen. Sig endelig til, så vi kan få sat jer på en opgave 
Og så til en MEGET vigtig ting der sker kl. 16.00 fredag den 23. august. Salget at Vilde Vulkaner 2020 billetter. Der er som altid 24 pladser og det er først til mølle. Man kan kun købe til eget barn. Så ikke noget med at sende én mor af sted og så købe til 10 børn. Det er Ahmet og jeg der sælger jer billetterne, så hvis der er noget I vil spørge om, så bare sig til. Prisen er 590 kr. for 4 dage. Vi glæder os 
Og så til det nye skoleår.
Når jeres børn starter i skole igen den 12. august efter sommerferien, er der lavet om på noget…
Om onsdagen vil der være ”unge aften” fra kl. 18 – 21… Det betyder at alle dem der er 13+ vil have klubben for sig selv her, og alle under 13 år vil blive sendt hjem kl. 18.00. I starten vil det primært handle om at tage på stranden og grille og hygge. Men det vil KUN handle om de store, denne ene aften hver uge.
Og så vil aftensmad blive lavet om til ÉN fælles aftenspisning hver den først tirsdag i måneden. Så denne eftermiddag og aften vil det kun handle om at købe ind, tilberede, dække bord, servere, spise og hygge sammen, rydde op og så hygge resten af aftenen med lege og spil.
Det betyder at vi afskaffer aftensmad i den form I kender nu. Vi oplever at børnene ikke rigtig har lyst til at deltage i aftensmad hver dag, så vi vil hellere gøre det til noget ganske særligt en gang om måneden. Så det betyder at den første aften fællesspisning i det nye skoleår er tirsdag den 3. sep.
De andre aftener vil vi på samme måde, som om dagen, holde caféen åben, så der er grovbrød, gulerødder, nudler, koldskål osv. til de børn der er lidt små sultne.
Og så går vi lige så stille i gang med DANSE KONKURRENCEN, ohh yes, det er der flere piger der glæder sig til… det bliver sjovt, hektisk, vildt, nervepirrende og mega spændende… Det er i Portalen søndag den 17. nov. hele dagen at konkurrencen vil være. Tilmelding til Dansekonkurrencen sker hos Marianne og Tenna.
Og så er der bare tilbage ønske jer alle en fuldstændig fantastisk sommer med masser gode dage og et håb om smukt vejr.
Husk at vi altid vil jer og jeres børn, så hvis i har et eller andet I gerne vil dele, spørge ind til, undre jer over osv. så kom forbi eller ring, det er vigtigt for os at jeres børn trives…
Mange sommer-hilsner
På vegne af Godset
Michala