Nyhedsbrev januar 2019

Kære forældre.

Rigtig godt nytår til jer alle og mange 1000 tak for året der er gået.

I fredags fik vi planlagt året 2019 og så er vi klar til at melde det ud til jer.

Fredag den 25. januar er der PC-aften og nat med Ahmet og Blerim. Tilmelding i Cafe og det er ganske gratis.

Fredag den 1. februar holder vi udklædningsfest kl. 18.30 – 21.00, og det er gratis at deltage. Børnene kommer bare. Der er præmie til bedst udklædte.

I uge 8 er der vinterferie koloni på Hulemosegård onsdag den 20. feb. – fredag den 22. feb. med Peter og Bjørn. Der er 16 pladser og det koster 350 kr. alt inkl. børnene må gerne tage lidt lommepenge med. Tilmelding i caféen.

I marts måned begynder de nye børn at komme på besøg. Så der vil I opleve at der er et mylder af små poder fra 3. klasse.

Fredag den 15. marts er der PC-aften/nat med Peter og Ahmet og det er ganske gratis. Tilmelding i cafe.

  1. og 2. april henter vi de nye børn der starter på Godset. Vi satser på fantastisk vejr, så vi rigtig kan vise Godsets frem i solskin.

Søndag den 7. april er der Fisketur for de børn, der synes det er vildt sjovt, det er sammen med Manolli og Blerim. Tilmelding i Cafe.

Så kommer der påskeferie. Det betyder at Godset har lukket den 15. – 17. april.

Men lige så snart vi er tilbage igen, holder vi stor fest for alle og fejre at de nye er startet i klub.

Fredag den 26. april er der ”fest for de nye” kl. 18.30 – 21.00 og vi giver den max gas. Børnene kommer bare, det er nemlig ganske gratis.

Samme aften tænker vi at sætte Slushice maskinen op så vi kan få taget hul på den varme tid J

Fredag den 3. maj er der Talent Show fra kl. 15-16.30. Her kan alle børn der har lyst tilmelde sig. Det bliver super sjovt.

Samme aften fredag den 3. maj er der ”Godset By Night” som er en spændende aften og nat, hvor der er spil, konkurrencer og sjov. Tilmelding i cafe og det er gratis.

Fredag den 10. maj er der teltovernatning på Godset. Det er gratis og børnene tilmelder sig i caféen.

Fredag den 24. maj er der Pc-aften og nat for dem der er vilde med at game sammen med Peter og Blerim. Der er tilmelding i cafe og det er gratis.

Så kommer der en lukkedag mere. Det er fredag den 31. maj. Men men men…

Lørdag den 1. juni er der Champions League Finale 2019 med Bjørn og Blerim. Tilmelding i Cafe og det er gratis.

Onsdag den 5. juni har klubben åbent fra kl. 10-16, da skolerne har lukket.

MGP plejer at være i juni måned og i år kender vi ikke datoen endnu, så lige så snart vi ved det melder vi datoen ud til jer.

Søndag den 16. juni er der fisketur med Manolli og Peter. Tilmelding i cafe og turen er gratis.

Fredag den 21. juni er der Hawaii fest for alle børn. Der er ingen tilmelding, så børnene kommer bare.

Tirsdag den 2. juli – fredag den 5. juli er der Vilde Vulkaner festival for de børn der tilmeldt. Hvis der ønskes venteliste er det muligt at blive skrevet på. Salg af billetter til Vilde vulkaner 2020 er til sommerfesten fredag den 23. august.

I sommerferien i uge 32, mandag den 5. august – fredag den 9. august er der Sommerferiekoloni med Peter og Blerim. Det koster 490 kr. og der er tilmelding i cafe.

Og i de tre første uger af sommerferien har vi som altid ”Sommerferieaktiviteter” for alle børn og unge i Greve kommunen i alderen 10-16 år.

Så er vi på den anden side af sommerferien og her kommer så vores årlige kæmpe familie sommerfest med grill, hygge og leg. Det er en sand fornøjelse. Sørg endelig for at sætte X i kalenderen.

Fredag den 23. august fra kl. 16-21 er der hyggelig sommerfest med alt hvad hjertet kan begære. Vi har boder, konkurrencer, grill-mad og amerikansk lotteri. Det er så hyggeligt og sjovt. Det koster 45 kr. for pølser med tilbehør og 85 kr. for bøffer med tilbehør.

Lørdag til søndag den 31. aug. og 1. sep. har Klubbernes fælles aktivitetstur. Det er sammen med Blerim og der er 8 pladser. Prisen er 400 kr. og der er tilmelding i cafe. Turen i år er ikke GO High, men noget nyt og spændende. Vi vender tilbage med mere info. senere.

Lørdag den 7. sep. er der Ladies Night – nu om dagen sammen med Marianne, Tenna og Gitte og det er sjovt nok kun for piger. Dette er selvfølgelig gratis og der er tilmelding i cafe.

Fredag den 27. sep. er der igen pc-aften/nat for alle dem der synes dette er spændende. Det er Peter og Blerim der står for det og der er tilmelding i cafe.

Fredag den 4. okt. er der Gyserfest for alle dem der tør og vil være med til en seriøs uhyggelig udklædning, der kan skræmme livet af hvem som helst. Festen er fra kl. 18.30 – 21.00 og børnene komme bare, så ingen tilmelding og det er i øvrigt gratis.

I efterårsferien er der igen i år en fuldstændig Lalandiatur til Billund for 14 heldige børn. Det er sammen med Bjørn og Blerim. Prisen er 690 kr. Turen er på 4 dage fra tirsdag den 15. okt. – fredag den 18. okt. Tilmelding i cafe.

Fredag den 1. nov. er der endnu en ”Godset By Night” – med Peter og Blerim. Her bliver der gået til den på alle niveauer og der er super sjovt og hyggeligt. Det er gratis og tilmelding er i cafe.

Så er det Dansekonkurrence tid. I år er det søndag den 17. nov. at alle de danseglade piger og drenge skal mødes i portalen og give den gas. Så sæt X i kalenderen hvis allerede nu ved at I har børn der synes dette er fantastisk. Det er Tenna, Marianne og Ahmet, der står for det.

Torsdag den 28. nov. har vi julefest for hele familien. Det er med dejlig mad, julemand, julehygge og julebanko med skøre og skønne præmier. Sikke en fest det er hvert år. Vi glæder os allerede. Prisen er 45 kr. for børn og 85 kr. for voksne. Tilmelding i cafe.

Sidst i november starter ”Find Gåsen” legen igen. Faktisk mandag den 25. nov. og den løber i tre uger. I år var der suuuper mange der var med og det var totalt sjovt og noget nervepirrende. Vinderen kåres den fredag den 20. dec.

I de tre december uger op til juleaften har vi banko med børnene mandag – torsdag kl. 15.00 – 16.00. Det er mega hyggeligt og rart at være sammen på denne måde. Hver uge vil der være en stor præmie en af dagene.

Og til allersidst kommer juleferien. Det er igen i år ikke til børnenes fordel, men vi holder altså åbent den 2. og 3. januar 2020 kl. 10-16 og laver en overnatning også. Det er altid så hyggeligt. Så det betyder at Godset holder lukket den 23. og 24. dec. samt den 27., 30 og 31. dec. Alle børnene skal så starte i skole igen den 6. januar.

Pyha, det var så hele året i store træk. Alle tilmelding til disse mange aktiviteter og ture vil komme op løbende som tiden nærmer sig. Så allerede nu kan børnene tilmelde sig Pc-aften/nat den 25. januar og Vinterferiekolonien i uge 8. Resten kommer løbende.

Nu kommer hverdagen.

I hverdagen vil der være forskellige ting at lave i klubben. Det kan være svømning om onsdagen, skakspil, pc-spil, ps4, krea med noget nyt – Tema tirsdag hver uge, leg inde i hallen, boldspil, hygge i cafe, madlavning, bagning, se film, spille billard, hygge med kaninerne og klargøre nye bure, lave bål og snobrød, boksetræning osv.

Noget af det er spontant og noget af det er planlagt. Vi vil reklamere på alle de medier jeres børn kender og de medier I forældre kender.

Hvis der er noget i er i tvivl om, undre jer over, synes er spændende, har gode idéer, er bekymrede eller bare har brug for en snak eller kop kaffe, så kig forbi eller ring til os.

1000 tak fordi I altid bakker sådan op om os og jeres børn. Det er en fornøjelse hver dag at være sammen med dem.

På vegne af klub Godset

Michala