Nyhedsbrev april 2019

Kære forældre.

Nye børn.

Så er vi en uge inde i vores opstart af nye medlemmer fra 3. klasse. Det er forløbet som forventet travlt for medarbejderne og med glade smilende børn fra de forskellige skoler.

Ungemedarbejdere:      

Fra i mandags og frem til sommerferien vil I opleve at vi har flere ungemedarbejdere, som hjælper alle børn med at lege og spille eller praktiske opgaver, som hvor er toilettet eller regler der lige skal pudses af. De har særlige Klub Godset trøjer på, hvor der på ryggen står Ungemedarbejdere. De er meget opsatte på at jeres børn trives og har det godt.

Aprilsnar.

Som nogen af jer ved har vi igen i år lavet en 1. aprilsnar, som i år handlede om at ALLE vores kaniner hen over natten havde fået unger. Det var selvfølgelig ikke sandt. Men sjovt at tale med børnene om når snakken gik på om drengene også have født…

Fisketur.

I denne weekend har der været fisketur med de morgenfriske børn samme nem Blerim og Manolli. Som jeg har forstået det har det været en solrig og hyggelig tur. Der kommer en fisketur mere den 16. juni, hvis nogle er ærgerlige over de ikke lige kom med.

Fest 26. april.

I den kommende uge vil vi bruge tid på at minde jeres børn om at vi har fest den 26. april kl. 18.30 – 21.00, hvor vi fejre at de nye er startet. Der er ikke tilmelding, børnene kommer bare. Der er mulighed for at kunne købe snacks og sodavand til festen.

Talent og Godset By Night.

Og den 3. maj sker der to ting… Om dagen efter skoletid kl. 15.00 vil der være Klubben Har Talent. Her kan alle børn stille op med det talent de nu har og konkurrere. Det kan være alt fra drible med en bold, til blokfløjte, til flest sugerør i munden på samme tid osv. Vinderen kåres inden klubben lukker kl. 17.00.

Og samme aften altså den 3. maj er der Godset By Night. Fra kl. 19.00 - 07.00 næste morgen. Det er gratis at være med og børnene tilmelder sig i caféen. Hvad der skal ske er op til de børn der deltager sammen med Peter og Blerim. De sidste par gange har det handlet om fodbold på PS4 og udendørs, samt pc og film. Men børnene er med til at vælge hvis de melder sig til.

Teltovernatning.

Så kommer vi til Teltovernatning de. 10. maj. Det er også gratis og børnene tilmelder sig i caféen. Her handler det om bålhygge, grill, røverhistorier og at sove i telt. Det er også fra kl. 19.00 – 07.00 næste morgen.

Lan.

Og sidst i maj har vi den 24. - 25. maj en omgang LAN. Som handler om at spille PC hele natten. Det er også fra kl. 19.00 – 07.00. Og her er der også tilmelding i café. Børnene skal selv medbringe slik og sodavand til eget forbrug.

Husk at spillebruger/account til div. spil til jeres børn skal I forældre selv oprette.

Så er der lige to gange ÆV…

MGP er i år aflyst og vil formodentligt ikke blive genoptaget. Vi har fået en melding om at de har måtte prioritere og derfor at Klubbernes MGP valgt fra. Men fortvivl ikke. Vi har stadig Klubben Har Talent på Godset, med Godsets børn og her kan de også stille op med sang og dans.

Og vi har i den kommende periode fået forbud mod at køre på Cross og Bo-cart. Da der skal være en afklaring på grønne områder og støjmåling. Vi håber på en afklaring hurtigt. Imens arbejder vi på at finde nogle midlertidige løsninger, så vi ikke slipper benzinen helt. Jeres børn skal nok blive orienteret også.

Lukkedage i april.

De tre dage før Påske holder Klub Godset lukket. Derfor er derfor ikke nogen i klubben den 15. – 17. april.

Mobilepay.

Hvis jeres barn beder om penge til Cafe eller Krea og aktiviteter, er det muligt for jer at overføre til barnets konto via klubbens Mobilepay på 40 22 78 84 – Husk at skrive barnets navn og nummer i klubben, og hvad det er til. Eks. Tenna 351 Café eller Peter 420 Krea. Det er fint med 50 – 100 kr. pr. gang. Og husk at aftale derhjemme hvad der bruges og til hvad, ellers får pengene hurtigt ben at gå på.

Sociale medier.

Husk at I kan følge med på Instagram, Facebook og Snapchat udover her på Tabulex. Find Klub Godset på alle medier. Her lægger vi hverdagsoplevelser, sjove episoder, oplysninger om aktiviteter osv. op.

Hvis der er noget I er i tvivl om, undre jer over eller bare vil spørge om, kan I altid ringe, komme forbi eller skrive til os. Intet er for stort eller småt.