Kære forældre.

Så kan vi for alvor mærke at vi kommet ind i efteråret.

Det blæser, er blevet mere køligt og ikke mindst blevet mørkere lidt tidligere om aftenen.

I den kommende tid sker der en masse som der plejer.

I for lige her en liste over hvad der sker...

På fredag den 5. okt. er der Gyserfest for de modige og festlige fra kl. 18.30-21.00. Børnene kommer bare udklædte kl. 18.30, der er ingen tilmelding. Der er mulighed for at købe lidt snack, sodavand og slik. Til festen vi der være leg og dans samt en gyselig overraskelse for dem der tør.

Så bliver det lige om lidt efterårsferie (uge 42) og her har klubben åbent mandag til fredag fra kl. 10-16. Desuden er der Lalandiatur for dem der er tilmeldt og de tager af sted tirsdag ved 10 tiden. Inden så længe får de børn det drejer sig om en pakkeliste.

Den 2. nov. er der aktivitetsovernatning i klubben for de børn der tilmelder sig. Det er Peter og Blerim der står for det. Tilmelding i cafeen. Hvad aktiviteterne bliver vides ikke endnu, men det bliver sjovt og aktivt.

Og så er det tid til at sætte STORT X i kalenderen til julefest torsdag den 29. nov. Det er en mega hyggelig og sjov aften med alt hvad hjertet begærer vedr. jul og hygge. Traditionen tro kommer julemanden forbi og så er der selvfølgelig julebanko med præmier i alle afskygninger.

I ugen op til julefesten lukker klubben mandag, tirsdag og onsdag kl. 18, da det kræver en del forberedelse at gøre klar til festen. Så I må bære over med os de tre dage op til festen.

I samme uge om mandagen den 26. nov. går vi i gang med årets sjoveste leg som hedder "Find Gåsen". hVer dage til og med den 21. dec. gemmer vi bamsegåsen Herman og børnene skal så finde den. Det eneste de voksne kan svare på er om den er gemt ude eller inde. Den der har fundet gåsen flest gange vinder den store præmie. Er der flere der har fundet den flest gange så trækker vi lod. Alle der har fundet gåsen 15 gange eller mere kan komme i betragtning. Og i år har de voksne også en gås, som børnene gerne må hjælpe dem med at finde. Det bliver sjovt og spændende.

Juleferien er i år fra den 22. dec. til og med den 1. januar 2019. Onsdag den 2. januar til fredag den 4. januar har klubben åbent fra kl. 10-16, her hygger vi med de børn der kommer og fjerner julepynt.

Så starter alle børnene igen i skolen den 7. januar og hverdagen er igen som den plejer.

Husk at børnene skal holde øje med hvad der sker i hverdagen, så de kan komme med i svømmehallen, deltage i Krea, være med til at lave aftensmad og komme i legerelationer med nye venner...

Sig til hvis der er noget vi kan gøre for jer. Lad os vide hvis I er nysgerrige, undre jer eller bare gerne vil dele.

Kom forbi eller ring, så skal vi gøre hvad vi kan for at hjælpe jer.