Kære forældre.

Sommerfest

1000 tak for jeres kæmpe opbakning til vores årlige sommerfest. Det var en fornøjelse at være sammen med jer og jeres børn. Det er så skønt for os at være sammen med jer og give jer alle en dejlig dag og aften. Vi glæder os allerede til torsdag den 29. nov. hvor vi har vores årlige Julefest med julebanko, julemand, andesteg og flæskesteg med det hele. Så sæt stort X i kalenderen allerede nu. Vi starter kl. 17.30 og spiser kl. 18.00 og forventer at I kan smutte hjem igen kl. 21, efter en gang super skæg Banko og Julemandssjov.

Dansekonkurrence

Dansekonkurrence afholdes søndag 11. nov. i Portalen fra 10 – 17 og for gæster fra kl. 12. Fra på mandag den 3. sep. går træningen for alvor i gang. Pigerne kan også træne sammen med en sød ung pige ved navn Signe, som er elitegymnast og træner. Tilmelding hos Marianne og Tenna.

Lalandia

Lalandia kan tilmeldes fra mandag den 3. sep. kl. 13. Tilmelding i Cafe. Lalandia er uge 42 fra tirs. 16. okt. – fredag 19. okt. Prisen er 690,- for alle 4 dage.

Ridning

Ridning starter på torsdag 6. sep. – Vi kører kl. 15.45 og er tilbage kl. 17.45 De piger der er tilmeldt bedes indbetale til sep. måned, når de får sedler med priser osv. Der er pt. to på venteliste.

Go high 1. og 2. sep.

Så er det tid til Go-High. Det er allerede på lørdag holdet tager af sted. 12 børn og Blerim sammen med børn fra alle de andre klubber i Greve kommune. Alletiders oplevelse. Tilmeldingen er lukket. Så rigtig god tur til de børn der er kommet på listen.

Pigelørdag

Pigelørdag den 8. sep. kl. 10 – 17. Tilmelding er allerede nu og det sker i caféen. Det koster 30 kr. og så er der frokost og snacks med. Det er en STOR overraskelse, hvad pigerne skal hele den lørdag, men det bliver super sjovt og mega hyggeligt. Tal med Marianne, Tenna eller Gitte hvis der er spørgsmål.

Pc-overnatning

Fredag den 29. til lørdag den 30. sep. er det igen tid til en ”All-nigther” i PC-rummet, sammen med Blerim og Peter. Tilmelding i Cafe. Husk at det er for de børn der gerne vil spille pc i MANGE timer og hygge sig med kammerater med samme interesse. De skal medbringe snack og drikkelse til eget forbrug.

Boksning

Boksning har igen opstart tirsdag 4. sep. Det vil være hver tirsdag kl. 17 – 21 og hver torsdag kl. 17 – 20 for både øvede og begyndere. Alle kan tilmelde sig. Det er god træning både for krop og hjerne. Mujo er klar til at sludre med dem der har interesse og sætte dem på holdet. Hvis I har spørgsmål, så ringer I bare eller kommer forbi til en snak.

Gyserfest

Fredag den 5. okt. fra kl. 18.30 – 21.00 er der Gys på Godset. Det betyder rysten i bukserne og kolde gys ned af ryggen. Så hvis jeres børn let bliver skræmte vil dette virkelig jage en skræk i livet på dem. Vi giver den gas med Gys, dans og konkurrencer sammen med børnene.

Aktivitets overnatning

Fredag den 2. til lørdag den 3. nov. er der turnering, konkurrencer og udfordringer til den store guldmedalje i alletiders aktivitets overnatning. Tilmelding i cafe. Peter og Blerim deltager.

Julefest

Julefesten den 29. nov. kl. 17.30 – 21.00 er for hele familien. Madbilletter købes i Caféen. Børn 45 kr. Voksne 85 kr. Her serverer vi andesteg og flæskesteg med verdens bedste sovs, kartofler, surt og sødt. Vi giver den gas med Julemand og slikkeposer til børnene og julebanko for hele familien. Som vi plejer vil der være skøre, spændende og sjove præmier. Det er en oplevelse uden lige og vi glæder os allerede. Vi sætter billetterne til salg fra torsdag den 1. nov.

Find gåsen

Find gåsen leg har start den 26. nov. – 21. dec. Børnene skal finde gåsen min. 15 gange inden jul, for at komme med i konkurrencen om at vinde ”find gåsen” præmien, som pt. er en overraskelse. Gåsen bliver gemt hver dag og det eneste vi svarer på er om den er ude eller inde. Det er sjov leg hvor det især gælder om at kunne holde tæt, så man har bedre chancer for at vinde præmien selv.

Vilde vulkaner 2019 er udsolgt, men man kan stadig komme på venteliste.

Så er I opdaterede på hvad der sker af store oplevelser i den kommen de tid på Godset.

Tak for den altid store opbakning. Det luner så meget i vores hverdag sammen med jeres børn.

Hvis der er noget i undre jer over, er i tvivl om eller bare har brug for at tale om, så ring til os på 43 69 45 16 eller kig forbi. Vi har altid tid til jer og jeres børn.