Kære forældre.

 

Budgetforlig.

I torsdags har et flertal i Byrådet nu fremlagt en budgetaftale. Budgettet skal som bekendt først vedtages i Byrådet i starten af oktober. Budgetforliget kan findes på Greve kommunes hjemmeside hvis nogle er er interesseret. Side 3 omhandler b.la. klubber.

Lidt om den kommende periode.

 

Stjerneklubben.

 

Fra nu og frem til og med uge 48 har vi et sjov og spændende projekt, hvor vi vil sikre børnene kan dyrke motion på en sjov måde og samtidig komme i bedre form. Det er helt frivilligt at deltage, men det betyder ikke at vi ikke vil lokke på alle mulige måder for, at få jeres børn med. Det vil foregår tirsdag og torsdag fra kl. 15.30 – 17.00 og det er forskellige former for motion vi vil tilbyde. Thai-boksnings træning, svømning, boldspil og lege. Blerim er den primær ansvarlige på dette område. Der vil være flere fredage hvor det er muligt for forældrene at komme forbi og høre lidt om sundere livsstil osv. men vi skal nok skrive det til jer når det bliver aktuelt.

 

Diskofest for alle.

 

På fredag den 22. sep. har vi diskofest for alle børnene på Godset fra kl. 18-21. Vi forsøger fortsat at samle ind til vores Knæk Cancer. Hvor vi pt. siden sidste år har samlet næsten 1000 kr. Børnene kommer bare kl. 18 i deres super lækre diskotøj, der er ingen tilmelding.

 

Sverigestur.

Fredag den 29. sep. har vi en overnatningsweekend til Sverige. Dog er vi pt. lidt udfordret ved at der på grunden hvor Manollis families Ødegård ligger, skal laves kloak. Vi ved pt. ikke om det er muligt at gennemføre turen. Men vi lader jer det vide så snart vi selv ved det. Det er Bjørn, Manolli og Alaa der står for turen hvis der er nogle spørgsmål.

 

Diskofest på Ungdomsskolen og overnatning på Godset.

Den 13. okt. har vi en kombinations oplevelse af en Diskofest på Ungdomsskolen for alle børn i alderen 10-13 år og en overnatning på Godset. Tilmelding er i Cafeen. Det er Peter og Blerim der står for det.

Lalandia.

I efterårsferien ons. - fre. den 17. – 20 okt. har vi en tre-dags tur til Lalandia i Billund. De børn der er tilmeldt får inden så længe en pakkeliste og de nødvendige informationer. Det er Blerim og Bjørn der tager af sted med børnene.

LAN og Gysertur.

Fredag den 3. nov. har vi igen en kombinationsoplevelse. LAN på Godset og en afbræk med Gysertur på ungdomsskolen. Gyserturen er et par timer, hvor hele ungdomsskolen bliver lavet om til et Gyserhus og de teaterfrivillige er dem der har arrangeret det hele. Det er Ahmet og Peter der står for det.

Dansekonkurrence.

Søndag den 12. nov. har vi finalen i Klubberne store Dansekonkurrence. Alle deltagerne skal selvfølgelig kunne optræde den dag. Det afholdes i Portalen og alle der har lyst, er velkommen til at komme og se på. Billetter kan fås i klubben. Indtil da trænes der ihærdigt og de gør det super godt.

JULEFEST 30. NOV.

Og så nærmer vi os årets store højdepunkt hvor ALLE er velkomne. Vores JULEFEST. Torsdag den 30. nov. skal I sætte X i kalenderen. Vi sætter billetterne til maden til salg den 1. nov. 2017. Vores Julefest starter om eftermiddagen ved 17 tiden og slutte ved 21. tiden senest. Til festen vil der være den lækreste julemad med skønt tilbehør, Risalamande med spændende mandelgave, juletræsdans, julemand og ikke mindst julebanko med alt hvad hjertet kan begære. Det er en super hyggelig tradition som vi alle ser frem til.

Glas i Krea.

I hele november vil Krea have glas på programmet. Det betyder, at alle der har lyst, kan komme ind og lave fade, lysestager, skåle, smykker og meget mere. Det er utroligt smukt og kreativt og resultaterne bliver enestående. Marianne er klar på at svare på spørgsmål hvis der er noget I vil spørge om.

Og så til alle vores fjollede og skægge juletraditioner.

Find Gåsen.

Igen i år har vi find gåsen legen. Alle børn kan være med. Det handler og at finde gåsen flest gange på 4 uger. Vi starter den mandag den 27 nov. med ”Find Gåsen” og udnævner vinderen den 21. dec. kl. 15.00.

Godset har åbent i Juleferien.

Den 21. og 22. dec. har Godset åbent fra kl. 10-16.

Den 27., 28. og 29. dec. har vi juleferie-aktiviteter og her kræver det tilmelding at komme på Godset. Igen i år finder vi på et eller andet sjovt, som alle kan tilmelde sig.

Efter Nytår har vi så igen åbent fra tirsdag den 2. januar til fredag den 5. januar fra kl. 10-16. Her kommer børnene bare hvis og når de har lyst og tid. Vi skal nok hygge om dem inden de igen skal starte i skole den 8. januar 2018. Og fra mandag den 8. januar har vi så igen alm. åbningstid.

Tak.

Hvis der er noget I synes mangler, jeg har glemt eller I er nysgerrige på, så kom endelig forbi eller ring. Vi er altid glade for at sludre med jer, så vi hele tiden kan gøre klubben til et bedre sted at være for alle. Og 1000 tak for jeres altid store opbakning, det er en fornøjelse at have jeres børn her og et godt samarbejde med jer.

Husk at følge med på Facebook, i klubben og ikke mindst på Tabulex, vi gøre alt hvad vi kan for at reklamere for vores aktiviteter i og udenfor klubben.

Mange hilsner

Michala