Nyhedsbrev for februar 2017

Nyhedsbrev feb. 2017 – Klub Godset.

Kære forældre.

Nu er vi for alvor på vej mod lysere tider og inden så længe vil den nye generation at glade klubbørn støde til. Vi er allerede nu i gang med at få indmeldelser og besøg af forventningsfulde børn og forældre. I den forbindelse holder vi forældremøde i vore PC rum for alle de nye forældre der gerne vil se Godset inden deres børn starter i klub.

Vi kan desværre ikke gøre som vi plejer, så vi må vælge en alternativ løsning for forældremødet.

Apropos plejer, så har Byrådet i går besluttet at Klub Godset ikke får de ekstra midler der skal til for at købe en ny pavillon der svarer i m2 til den der brændte inden sommerferien. Det betyder at vi må finde alternative løsninger på vores plads dilemma. Så når jeg ved mere vender jeg selvfølgelig tilbage og fortæller jer det.

Hvis I ikke allerede har set det, så er der nu bygget ud ved skaterrampe med et nyt skater område der lægger op til flere skater udfordringer. Dog kan vi endnu ikke tage det i brug, da vejret stadig varsler om kulde og regn. Men inden så længe vil vi være i gang og det glæder vi os til.

Så vi har fundet på andre ting vi kan lave i denne kolde periode. Hver onsdag hele dagen og aftenen, laver Bjørn bål ude i gården, indtil det bliver finere vejr og vi kan rykke ud i bålhuset igen. Det er ganske gratis for alle at være med. Der ud over har vi hver torsdag fra kl. 15 – 18 gratis svømmehalstur og jeres børn skal bare melde sig på listen i caféen, det er først til mølle.

I Pc rummet har vi i denne periode CS-GO turnering fra kl. 15 hver onsdag. Alle kan være med og der mulighed for at samle point løbende, for at kunne komme med i finalen og evt. vinde. Bare kom og giv den gas og husk at tale med Peter om det da det er ham der står for turneringen.

Den 10. feb. har vi fastelavnsfest med kåring af bedste udklædte. Festen er fredag den 10. feb. kl. 18 – 21 i vores cafe og Billard rum. Der er ingen tilmelding, så børnene kommer bare. Alle de voksne på Godset er også klædt ud. Så find danseskoene frem og vær med.

I uge 8, som er børnenes vinterferie, har vi vinterferiekoloni fra ons. – fred. Det er en tradition, hvor Bjørn og Peter tager af sted med de børn der gerne vil være med. Der er stadig pladser tilbage og alle er velkommen. Prisen er 350 kr. alt inkl. Det er dog tilladt at medbringe lommepenge. Tilmelding i caféen. Vi tager af sted sammen med nogle søde voksne og børn fra klubben i Tune. Det plejer at være super hyggelig og det giver også mulighed for at få nogle nye venner.

Der er League of Legends (lol) turnering d. 15 feb. i Mosede klub kl. 16-20 med aftensmad. 1 hold pr. Klub kan deltage og tilmelding er til Blerim (et hold består af 5 børn) Børnene skal selv have en bruger på nordisk server. Det er ganske gratis.

I hverdagen vil der være mulighed for alle de sædvanlige aktiviteter, som Kreative ting i vores Krea lokale, spil, film, mad, snacks og hygge i caféen, billard og PS4/VR, sports, sang og dans i hyggeren, fodboldspil på boldbanen, bål i gården og basket hvis det ikke er for koldt, samt turnering i CS-GO i PC-rummet og alm. spil som altid lige fra det nye SIMS 4 med de nyeste opdateringer og pakker, til MineCraft osv.

Vi sætter stor pris på, hver uge at lave aktiviteter ud af huset, spændende anderledes udfordringer, klubbesøg eller bare ud i det blå.

Vi gør en ære i at reklamere alle de steder vi kan, det er både på FB, Snapchat, Instagram, på hjemmesiden, via jeres mail på Tabulex og ikke mindst i klubben med plakater og opslag alle vegne. Hjælp os med at holde jeres børn opdaterede, så de ikke går glip af det de gerne vil være med til. Desuden har vi årets nye aktivitets oversigt i papir udgave klar, så kom forbi og hent én, hvis I gerne vil vide hvad hele året byder på af store aktiviteter.

Og så skal I altid komme til os, hvis der er noget i er i tvivl om, undre jer over, ikke helt forstår eller bare fordi I har brug en kop kaffe og en snak. Vi vil altid gerne hjælpe, både i stort og småt.

Mange hilsner på vegne af Klub Godset.

Michala