Kære forældre.

 

Nu er det blevet noget koldere og derfor vil der være andre aktiviteter, der vil blive tilbudt end før med pool og hoppepude.

Vi vil derfor trække ind i vores hal, når vejret ikke er til at være ude i. Her vil vi spille bordtennis, hockey, fodbold med bløde bolde, træning fra boksning, stikbold, jorden er giftig osv. Desuden fortsætter vi med at træne til Dansekonkurrence på alle de tider, der er mulige. Og uha de er gode nu… :-)

Ude vil vi hver uge lave bål, så vi stadig bruger uderummet aktivt, selvom det bliver koldt. Vi har masser af tæpper og varmen fra bålet skal nok også gøre sit til, at børnene ikke fryser.

Desuden fortsætter vi med at spille fodbold på kunstgræs banen, køre Cross og Bocart på marken og cykle i gården, når der ikke spilles badminton eller volleyball.

 

Hver mandag og torsdag aften vil vi tage i hallen på Videnscenteret, hvor vi har meget plads til at spille bold og lege i. Desuden vil vi leger med vores ”laser-guns”, lege mørkegemmer og ikke mindst spille fodbold på vore bane.

Tirsdag vil være tur-aften og ca. en gang om måneden vil vi tage ud til X-jump, prisen 140 kr. inkl. mad.

Onsdag vil vi tage i svømmehallen fra kl. 15-18 og alle kan være med. Det koster 20 kr. at deltage. Onsdag aften vil der jævnligt være biografaften med en film alle kan se ovre i vores hal.

Tirsdag og torsdag har vi om eftermiddagen ”træning” for alle dem der har lyst eller trænger til at få rørt sig. Efter efterårsferien vil der komme en professionel Thaiboksetræner, der skal konditionstræne børne i ”bokse-træning”. De skal ikke bokse, kun træne. Det er sjovt og pulsen kommer op. Han vil komme 2 gange om ugen og køre et forløb på 6 uger. Der vil ikke på noget tidspunkt foregå overbelastning eller træning børn ikke må være med til.

De 27. okt. kl. 17-18 inviterer vi alle jer forældre over, der gerne vil vid mere om sundhedsplejerskens tilgang til børn og sundhed. Det ville være super dejligt, hvis I ville komme og lytte med, men s børnene træner.

 

Og ellers vil vi stadig have alle de andre helt almindelige hverdags aktiviteter som vi altid har, som PC, PS4, kaniner, BMX, cafe, brætspil, billard osv.

 

Og husk nu, at vi i næste uge (efterårsferie), har åbent fra kl. 10-16 fra mandag til fredag.

 

Vi har desuden justeret i vores cafe priser så det er nemmere for os alle at huske, så næsten alt koster 6 kr. lige fra nødder til nudler. Aftensmaden koster stadig 20 kr. og her vil vi ikke sælge nudler, da det er vigtigt for os at børnene får noget ordentligt mad.

 

Og lige på falderebet, følg os på Facebook, Instagram og Snapchat og lad os endelig vide, hvis der er noget I vil gerne vil sludre om.