Nyhedsbrev Maj og sommerferie 2016 for Klub Godset.

Klubben Har Talent 2016

I fredags afholdte vi klubberne første TalentShow nogensinde. De var 6 nervøse grupper af børn fra Godset og TUC der i år stillede op. Det var dejligt de alle kom på scenen og fremviste deres talent. De var alle super dygtige og talentfulde at se på. TUC løb af med vandrepokalen i år, men vi vender stærkt tilbage til næste år J Tak for den store opbakning fra alle de søde forældre der kom og for den store tålmodighed for at Murphys lov spillede os et puds.

Intet er for småt…

På Godset har vi mange forskellige børn tilmeldt, pt. i alderen 9-16 år, det betyder at der er store forskelle på hvad der er vigtigt i de forskellige aldersgrupper, samt hvor de er henne i deres udvikling.

Det betyder til gengæld også at de yngste og de ældste indimellem ikke er enige om hvad der er sjov og hvad der er alvor. Derfor vil jeg lige for en god ordens skyld minde jer om, at intet er for stort eller for småt til at vi vil løse det. Så ring, kom forbi eller skriv, hvis der er noget vi skal have styr på. Det skulle jo gerne være sådan at alle synes det er sjovt at være her… J

Sommerferie – aktiviteter og skolestart den 9. august

Børnenes sidste skoledag inden sommerferien er i år den 24. juni og så er der på Godset andre åbningstider i de følgende 6 uger og en dag. Alle hverdage til og med mandag den 8. august har vi åbent fra kl. 10-16. Her er det vigtigt at børnene husker madpakker, da vi ikke laver varm mad og bolle i ferien. I sommerferien har vi mange ting vi gerne vil med jeres børn. Vi har i den første uge Vilde Vulkaner børnefestival for 4. klasse og op, der er pt. kun 4 pladser tilbage, uge 27 har vi Bocart og klub besøg, uge 28 har vi Cross for de ældste og klub besøg, uge 29 og 30 har vi strandture og swimmingpool i gården og uge 31 har vi Sommerkoloni hele ugen (man.-fre.) pris 490,-, tilmelding i Cafe og Parkour i 3 dage. Mandag i uge 32 er sidste dag inden børnene starter i skole, her kommer vi til at hygge og bade, hvis vejret er til det…

Sommerfest 19. august

Og så holder vi for første gang vores sommerfest i august. Vi har jo måtte erkende I ikke kan være to steder, her og på skolerne. Så den 19. august skal I sætte et STORT X i kalenderen, for her giver vi den gas for hele familien med grill, hygge og boder så som, slå søm i, fiskedam, straffespark, overlægger, Bocart, 2ér spil, bolsje-gæt, dart, ansigtsmaling, kongespil, hoppepude, div. konkurrencer, lotteri med fede præmier og hygge med familien i centrum. Der er plads til alle, maden kan købes for 75 kr. for bøf med tilbehør og 50 kr. for pølser med tilbehør. Der er mulighed for at købe vin, vand, øl, slushice, samt slik og der er gratis softice til alle børn. Madbilletter kan købes på dagen og op til festen i vores cafe.

I den kommende periode…

Så kommer der lige en lille reminder for hvad, der sker af store aktiviteter i den kommende periode.

Sheltertur – gratis - den 20. og 21. maj kl. 16 - 13. Tilmelding i cafeen.

Male tunnel ved Askerød/Waves kl. 17 - 18 den 26. maj, tilmelding hos Camilla G.

Champions League – gratis - 28. maj finale med Bjørn og Blerim – tilmelding i cafeen.

Teltovernatning – gratis - 27.-28. maj kl. 19 - 07. Tilmelding i cafeen.

Shoppetur den 6. juni med Camilla og Gitte – tilmelding i Cafe

Lan-overnatning – gratis - den 10. juni kl. 19 – 07. Tilmelding i Cafeen

MGP optræden på Brogården den 10. juni. Billetter kan hentes på Godset, det er gratis…

Hawaiifest på Godset – gratis - sammen med TUC den 17. juni kl. 18-21 og selvfølgelig skinner solen.

Sommerfest – gratis - for hele familien kl. 16.00 -22.00 den 19. august.

Børn som ikke dukker op til aktiviteter, de har tilmeldt sig, får trukket 20 kr. på deres konto, da de derfor er skyld i et andet barn ikke kan få lov at deltage, ved at optage en plads de ikke bruger.

Online aktivitetskalender.

http://godset.greve.dk/For%C3%A6ldresiden/Kalender.aspx

På linket kommer i direkte til vores aktivitetskalender og her kan i se hverdagen.

Husk.

At følge os på Facebook, Snapchat og Instagram.

Hvis der er noget I undre jer over eller gerne vil spørge om, er I altid velkomme til at ringe til os eller kommer over til en snak.

Mange hilsner Michala