Januar 2016

Kære forældre.

Nyhedsbrevet for januar 2016 er kommet lidt senere end normalt, da vi skulle have nogle nye tilgange på plads inden vi kunne sende jer besked.

Først og fremmest, tak for året der er gået og dejligt at se I alle er kommet godt ind i det nye år.

På Godset har vi hen over julen, nytåret og her i januar haft travlt. Vi er nu klar til at fortælle jer om de kommende planlagte aktiviteter og traditioner. Og sikke et brag af et år vi skal have sammen jeres børn og lidt med jer J

Men inden I får planen vil vi gerne lige fortælle om nogle nye ting vi har fikset.

Udluftning.

I Pc-rummet og cafe er der jo som tidligere nævn kommet udluftning så det nu er rart at opholde sig i rummene uden at luften forringes og der skal åbnes vinduer, vi har i nogle dage inden vi fik det helt færdigt oplevet at luften var for kold, men det er der rettet op på så vi og børnene ikke længere ”fryser” J

Gyngerne er skiftet.

Pga. ændrede regler for kvalitet af dækgynger og deres kæder har vi nu fået skiftet vores gynger ud med den rigtige standart og model. Så der skulle nu ikke være nogen grund til bekymring vedr. børnenes sikkerhed.

Aftenklub er ændret.

Så har vi ændret på, hvordan der er aftenklub i hverdagen. Det betyder, at der nu to gange om ugen er UK (UngdomsKlub 13+ år) og to gange om ugen er FK (Fritidsklub). Så hvis børnene er medlem af UK må de komme tirsdag og onsdag aften, hvor alle dem der er i FK skal gå hjem kl. 18.00 og mandag og torsdag er for de børn der ikke er med i UK og UK skal gå hjem kl. 18. Vi har nemlig lagt mærke til at vores yngste medlemmer oplever, at de ældste fylder for meget hvis de må være her hver aften samt at de ældste nem kommer til at finde på narrestreger, hvis aktiviteterne ikke er tilpasset deres alder.

Så nu skal I forældre hjælpe os med at sikre at jeres børn kommer her når det er deres aftener. Derfor kan i godt komme til at opleve at vi ringer til jer for at lade jer vide at vi har aktiviteter på tapetet der lige netop er tilpasset jeres børns alder.

Og så alligevel plads til alle…

Og så ingen regel uden undtagelser, for der vil nemlig også være aftener hvor vi har aktiviteter der er interesse bestemt og så vil jeres børn få særlig tilladelse til at deltage selvom det ikke er deres aften, det kan være ”Mandehørms aftener”, ”Pigeaftener”, Pc-turneringer, osv.

De arrangementer vi har weekender, ferier osv. er fortsat for alle dem der tilmelder sig.

Personale weekend.

Den 12. og 13. februar skal medarbejderne på Godset på førstehjælpskursus og Brandkursus, det er jo vigtigt, at vi vedligeholder vores evner til at skabe sikkerhed og tryghed.

Derfor vil der fredag den 12. februar komme voksne fra de andre klubber tager sig af jeres børn den dag. Det er Trine som er souschef i IFK og Helle der er Afdelingsleder i TUC samt en vikar fra TUC. Desuden vil Alaa, Mohammed og Jonas som I allerede kender, også være der. Hvis nogle forældre får ustyrlig lyst til at give en hånd skal I være så hjertelig velkommen. Bare lad os det vide, det drejer sig om tidsrummet fra 12.30 – 17.00.

Og så til planen for hele år 2016….

I år har vi både ført traditionerne videre og sat gang i nye, sjove og anderledes ting. Vi har derfor i besluttet, at alle får en brochure, hvori I kan se HELE årets planlagte aktiviteter, ud over vores daglige hverdags aktiviteter…

Heri er der datoer, hvem der deltager som voksne, tidsrum og priser. Se vedhæftede…

Så nu har I forældre alletiders chance til at sikre at jeres børn IKKE kan komme hjem og sige der sker aldrig noget eller alt er kedeligt.

Dog skal I være opmærksomme på, at der ugentligt vil være mindre planlagt aktiviteter. så som svømmehal, skøjtehal, boldspil, skatertur, ture til stranden osv… Og det vil vi ligesom vi plejer reklamere med alle steder, som FB, Instagram, Snapchat, i Klubben og på Tabulex samt SMS.

I den kommende tid er der…

Fastelavnsfest den 5. feb. - Gratis

Lige om lidt er det fastelavn og i år fejre vi det på to måder… Vi holde fest den 5. feb. sammen med TUC og transportere børnene til og fra festen i klubbens busser. Festen er fra 18.30 – 21.30 så vi kører herfra kl. 18.00 og er tilbage igen senest kl. 21.30. Da vi kun har 24 pladser skal børnene tilmelde sig i Caféen. Festen er gratis, men der kan købes sodavand osv. med grevekort eller kontanter.

Pigetur til Sverige- gratis.

I weekenden den 5. og 6. feb. er der pigetur til Sverige med Camilla G. og Manolli. De skal overnatte i en Ødegård hvor de skal på hyggetur i skoven, spise god mad og lære hinanden bedre at kende. Turen er ganske gratis. Vigtigt at have et pas der gælder, da Sverige har skærpet adgang over grænsen.

Slå katten af tønden den 8. feb.

Så klæder vi os ud igen og giver tønderne én på sinkadusen, kårer den bedst udklædte og spiser fastelavnsboller kl. 15.30 mandag den 8. feb. Alle de voksne er klædt ud.

Koloni i uge 8.

Traditionen tro har vi koloni i uge 8. Det er onsdag – fredag hvor vi sammen med TUC tager til Hulemosegård og giver den gas og max hygge i tre dage. Tilmelding er i caféen og prisen er 350 kr. Gitte og Bjørn glæde sig meget til at (U)hygge og lege. Der er kun 16 pladser.

Og så er det det tid til at tænke på Vilde Vulkaner…

Den 1. feb. frigiver vi billetterne til Vilde Vulkaner Børne festival (tir-fre. i uge 26) vi har 24 stk. så det er først til mølle. Billetterne købes i caféen og der kan bruges Mobilpay, Grevekort, Konto og kontanter, prisen er 590 kr. Det er Blerim, Gitte og Camilla G. der tager af sted i år. Som altid skal vi give den gas, i år med Rasmus Seebach, Djämes Braun, Ankerstjerne, Cicilia, Go Go Berlin, Dúné og Shaka Loveless

Af hjerte tak.

Og så en berettet tak til jer forældre, fordi I er så gode til at bakke op om jeres børn og os på Godset. Det er så dejligt, når vi sammen kan skabe rammer for jeres børn, som skaber liv og glade dage og ikke mindst en sund udvikling.

Mange hilsner

På vegne af alle os fra Godset, Michala J