April & Maj 2016

Nyhedsbrev april og maj 2016 for Klub Godset.

Nye børn.

Nu har vi passeret 1. april og ifølge kalenderen har det være forår i en måned. Det betyder for Godset at vores udendørs aktiviteter vil blive flere og flere.

De nye børn er startet og har nu gået her en uge. De er nu i gang med at undersøge denne store nye verden, de er blevet en del af og er nu er klar til at udvide deres horisont og starte på den ungdom der ligger lige om hjørnet. Hjertelig velkommen til dem og deres forældre.

Tal pænt.

Vi er pt i gang med at rette det verbale sprog på alle medlemmer, sådan at opmærksomheden er på en ordentlig tone og et rigtigt sprogbrug. Derfor vil I nok opleve, at der er børn der kommer hjem og er noget fortørnet over at vi slår ned på det. Men som I jo ved, er vi jo meget strenge med sproget og vold. Så vi strammer lige op igen hen over en periode og forventer selvfølgelig at I som forældre bakke op om det.

Aftenklub.

Aftenklub er opdelt sådan at to gange om ugen er UK (UngdomsKlub 13+ år) og to gange om ugen er FK (Fritidsklub). Så hvis børnene er medlem af UK må de komme tirsdag og onsdag aften, hvor alle dem der er i FK skal gå hjem kl. 18.00. Og mandag og torsdag er for de børn der ikke er med i UK og UK skal gå hjem kl. 18. Vi har nemlig lagt mærke til at vores yngste medlemmer oplever, at de ældste fylder for meget, hvis de må være her hver aften samt at de ældste nem kommer til at finde på narrestreger, hvis aktiviteterne ikke er tilpasset deres alder.

Så nu skal I forældre hjælpe os med at sikre at jeres børn kommer her, når det er deres aftener. Aftensmad i klubben koster 20 kr. og alle er velkommen til at spise med.

Og så alligevel plads til alle…

Og så ingen regel uden undtagelser, for der vil nemlig også være aftener hvor vi har aktiviteter der er interesse bestemt og så vil jeres børn få særlig tilladelse til at deltage selvom det ikke er deres aften, det kan være ”Mandehørms aftener”, ”Pigeaftener”, Pc-turneringer, osv.

De arrangementer vi har weekender, ferier osv. er fortsat for alle dem der tilmelder sig.

I den kommende periode…

Så kommer der lige en lille reminder for hvad, der sker i den kommende periode.

http://godset.greve.dk/For%C3%A6ldresiden/Kalender.aspx

På linket kommer i direkte til vores aktivitetskalender og her kan i se hverdagen.

En lille appetitvækker er… om mandagen i april er der aften-pc-turnering og onsdagen i maj måned det samme. På mandag er der gymnastiksals tur med Gitte kl. 16-18 og bålhygge torsdag aften. Mandag og torsdag er der inklusionslege sammen med Camilla G. Sådan at alle kan være med til at tage pænt imod de nye børn i klubben.

Og så til den store aktiviteter…

Der ud over kan jeg lige fortælle jer om nogle af de store ting der er planlagt.

Søndag den 10. april er der fisketur sammen med Manolli og Blerim. Tilmelding i cafeen.

Onsdag den 13. april er der teater forestilling i Klub Oasen kl. 16-18, tilmelding hos Bjørn… 8 pladser

Fredag den 15. april er der Lan – gratis- fra kl. 19-07, der er tilmelding i cafeen. Der er 25 pladser.

Mandag den 25. april er der Bio-tur – 70 kr. med Gitte og Camilla. Tilmelding i cafeen.

Fredag den 29. april er der Galle fest for alle – gratis – kl. 18 – 21 og her er det et krav at komme i pænt tøj. Og Holbæk Klub kommer med.

Talentshow – gratis - den 13. maj fra kl. 15.30 – 19.00 for talenter, TUC og deres pårørende.

Sheltertur – gratis - den 20. og 21. maj kl. 16 - 13. Tilmelding i cafeen.

Champions League – gratis - 28. maj finale med Bjørn og Blerim – tilmelding i cafeen.

Teltovernatning – gratis - 27.-28. maj kl. 19 - 07. Tilmelding i cafeen.

Børn som ikke dukker op til aktiviteter de har tilmeldt sig, får trukket 20 kr. på deres konto, da de derfor er skyld i et andet barn ikke kan få lov at deltage, ved at optage en plads de ikke bruger.

Husk.

At følge os på Facebook, Snapchat og Instagram.

Hvis der er noget I undre jer over eller gerne vil spørge om, er I altid velkomme til at ringe til os eller kommer over til en snak.

Lukkedag - fredag den 22. april pga. St. Bededag.

Mange hilsner Michala