Marts & April

Klub Godsets Nyhedsbrev for marts og april 2014.Så er fastelavn vel overstået med to kattekonger og dronninger for deres kraftpræstation i tøndeslagning og endnu to kroner gik til de to bedst udklædte. Herefter blev det hele fejret med fastelavnsboller og kakao.

Personale udvikling.

I den forgangne weekend har klub pædagogerne været på personaleweekend, hvor det har omhandlet konflikt håndtering og Klub Godsets værdier. Der er blevet arbejdet meget intenst og seriøst omkring begge emner. Vi er jo opmærksomme på at fremtiden byder på nye samarbejdspartnere i forbindelse med skolereformen og nye tiltag, som vi gerne vil være klædt på til at tage hånd om.

I den kommende tid vil personalet tilegne sig mere viden om hvordan vi sikre en klub hverdag så alle børn får bedre trivsel og muligheder. PPR i Greve kommune hjælper med at inspirere os fagligt. Dette vil foregå fredag formiddag, hvor vi i forvejen har vores møder.

Forældremøde.

Desuden har vi i torsdags haft et fuldstændigt forrygende forældremøde, som gik over alt forventning, med en kæmpe opbakning fra jer forældre og alle de nye forældre. Som I nok ved har vi haft besøg af politiet, UUV, Omega og Gadeteamet. Vi vil så gerne at I kender til alle de mennesker der er med til at være der for jeres børn og unge.

Vi gentager succesen igen til efteråret, torsdag i uge 43 fra kl. 18-20, hvor vi denne gang vil have temaet om Skolereform og fritid og hvordan vi forener dette.

Klubrådet.

Så er bestyrelsen for alle klubberne i Greve kommune også skudt i gang, vi har et medlem Oliver Pläge og en far til et medlem, Nadir Handhal som er en del af bestyrelsen. De har nu afholdt deres første møde og skal nu i gang med arbejdet om alle klubbernes pædagogiske grundlag og retning. Spændende arbejde. Og jeg personligt ser frem til udfaldet.

Oliver Pläge har efterfølgende fremlagt på et Klubrådsmøde, som består af 2 medlemmer fra alle skolerne. Her var børnene og de unge rigtig glade for at Oliver bl.a. havde fortalt til bestyrelsen omkring vores nye DVD og vores næsten nye ungdomsklub. Der var meget snak om aktiviteter i klubben og hvad vi kunne ønske os fremover. Dette vil blive bragt videre til personalet til deres planlægningsmøde.

Nyt i baghaven.

Til jer der ikke så tit kommer på Godset kan jeg fortælle jer at vores nye klatrepyramide er blevet indtaget med storm. Børnene synes den er udfordrende og sjov. Jeg er sikker på at jo varmere det bliver jo flere vil der ”hænge” ud på den på de tre plateauer.

Nye medlemmer.

Den 1. april i år kommer der en ordentlig omgang nye børn, og vi er i gang med at gøre klar til at tage ordentlig imod dem. Så i vil I år opleve at der tidligere kommer nye børn i klubben end de andre år. Som de andre år henter vi børnene ved skolerne og følges med dem tilbage i klub. Som I ved betyder det meget for os at børnene kender den sikre vej fra skole til klub.

MGP.

I år starter vi MGP op mandag den 10. marts og vi har finalerund på Godset sammen med TUC den 15. maj kl. 15-17, hvor vores tre finalister vil blive udvalg. Den store dag for hele MGP er den fredag den 13. juni kl. 17.30 – 21 i Den Røde Lade på Brogården Klub. Kom og vær med, vi glæder os så meget til at give den max gas sammen med jeres børn.

Sommerferiekoloni uge 32 og Lalandia uge 42.

Den 1. maj bliver der mulighed for at melde sig til vores sommerferiekoloni som er hele uge 32 og vores to Lalandia ture som er onsdag – fredag i efterårsferien for fritidsklubben og fredag – søndag i nov. den 21. – 23. for ungdomsklubben.

Pris for Sommerferiekoloni er 300 kr. og pris for Lalandiatur er 690 kr. Der er mulighed for afdragsordning, dette aftales med Ahmet, Ioana eller Michala.

Tilmelding skal ske i indgangen og er bindende.

Lukkedage.

I år ligger påsken midt i april og de tre dage inden påske har vi lukket, så derfor vil jeres børn have påskeferie fra mandag den 14. april og frem til og med mandag den 21. april.

Aften klub.

Husk at klubben har åbent for de 9-12 årige hver mandag og torsdag til kl. 21, og for de 13-18 årige hver tirsdag til kl. 22 og torsdag til kl. 21.

Her under kan I se alle aktiviteter hele året og i takt med, at vi finder på flere ting, kommer de i kalenderen. Hele året kan ses på godset.greve.dk.

Gode ideer er altid velkomne. 1000 tak for jeres altid store opbakning, det betyder meget for os.

Husk at I altid er velkomne på Godset til en kop kaffe og en sludder.På hele Klub Godsets vegne

Mange varme hilsner

Michala