Klub Godsets Nyhedsbrev for maj og juni 2014.

Så kom varmen endelig og vi kan igen bringe liv i gården med alle vores sjove og skøre idéer og aktiviteter.

Vi ønsker alle de nye hjertelig velkommen og er så glade for at de alle stort set er faldet så hurtigt til og er i gang med at indtage Godset og gøre stedet til deres eget.

Tivolitur den 12. maj.

Der er Tivolitur mandag den 12. maj for 20 børn og unge. Det er først til mølle. Turen koster 300 kr. som betales i indgang. Pengene dækker transport, indgang, turpas og mad/drikke. Vi tager af sted kl. 15.00 fra Godset og er hjemme igen kl. 21.00. Lommepenge må gerne medbringes.

Gallafest for alle den 9. maj.

Fredag den 9. maj er der kæmpe stor Gallafest for alle børn og unge på Godset. Det betyder at der er dresscode og man bliver kun lukket ind til festen, hvis påklædningen er passende. Altså skabets pæneste tøj. Festen er fra kl. 18 – 21 og der vil være mulighed for at købe slik og sodavand i baren og danse og lege hele aftenen. Vi glæder os rigtig meget.

MGP.

MGP har finalerunde på Godset sammen med TUC den 15. maj kl. 15-17, hvor vores tre finalister vil blive udvalgt. Den store dag for hele MGP er den fredag den 13. juni kl. 17.30 – 21 i Den Røde Lade på Brogården Klub. Kom og vær med, vi glæder os så meget til at være i det musiske hjørne sammen med jeres børn.

Ungefest den 23. maj for 6. – 9. klasse i Portalen.

Og så kan vi med stolthed invitere alle i 6. til 9. klasse med til KOM GLAD fest i portalen fredag den 23. maj fra kl. 21-01, hvor bl.a. Svenstrup og Vendelboe kommer og giver den max gas til årets største UV-fest. Alle klubberne i Greve kommune og ungdomsskolen står for arrangementet og ser frem til at være sammen med alle jeres søde og skønne unge mennesker. Pris for aftenen er 20 kr. pr. ung, som betales ved indgangen.

Der er mulighed for at købe drikkelse i baren, dog intet alkohol.

Sommerfest den 20. juni fra kl. 16-22.

I år har vi igen sommerfest, og som altid er det muligt at købe madbilletter fra 1. juni i indgangen og på at på selve dagen. Børn koster 25 kr. og voksne koster 50 kr.

Vi henter grillen frem og forventer fint vejr. Der vil være boder i alle afskygninger, lotteri og skønne, store og sjove præmier. I år vil førstepræmien være et hvert barns og barnlig sjæles drøm, nemlig en popcornmaskine, der passer hjem på et hvert værelse eller køkken.

Hvis I skulle få lyst til at give en hjælpende hånd på selve dagen, så lad os det vide. Vi kan altid bruge noget hjælp.

Sommerferiekoloni uge 32 og Lalandia.

Den 1. maj bliver der mulighed for at melde sig til vores sommerferiekoloni som er hele uge 32 og vores to Lalandia ture som er onsdag – fredag i efterårsferien for fritidsklubben og fredag – søndag i nov. den 21. – 23. for ungdomsklubben.

Pris for Sommerferiekoloni er 300 kr. og pris for Lalandiatur er 690 kr. Der er mulighed for afdragsordning, dette aftales med Ahmet, Ioana eller Michala.

Tilmelding skal ske i indgangen og er bindende.

Sankt Hans den 23. juni.

Mandag den 23. juni er klubben lukket kl. 17.00.

Da vi i år er med nede ved Mosede Fortet til Sankt Hans og være der for de børn og unge der deltager der. Der er et særligt telt som klubberne i Greve og Gadeteamet har. Her kan alle søge hen hvis de har brug for hjælp eller bare vil hygge eller slappe lidt af.

Aften klub.

Husk at klubben har åbent for de 9-12 årige hver mandag og torsdag til kl. 21, og for de 13-18 årige hver tirsdag til kl. 22 og torsdag til kl. 21.

Her under kan I se alle aktiviteter hele året og i takt med, at vi finder på flere ting, kommer de i kalenderen. Hele året kan ses på godset.greve.dk.

Gode ideer er altid velkomne. 1000 tak for jeres altid store opbakning, det betyder meget for os.

Husk at I altid er velkomne på Godset til en kop kaffe og en sludder.