Nyhedsbrev

Nyhedsbrev januar og februar for Klub Godset 2014.

Hjertelig velkommen til endnu et klub-år på Godset.

Vi har nu fået planlagt hele året og vil nu fortælle jer hvad der skal ske den kommende tid.

Først og fremmes vil jeg lige slå et slag for at vi holder forældremøde den 27. februar kl. 18-20. vi får besøg af Omega og rusmiddel, Politiet, Borgerservice, UUV og mentorordning samt brugen af Tabulex. Som vi plejer, vil der være mulighed for at medbringe hele familien, så vi skal nok hjælpe med at passe de mindste.

Inden så længe vil der være koloni i vinterferien. Det koster 200 kr. komme med og der er tilmelding og betaling i indgangen. Det er muligt at afdrage.

I sommerferien har vi Vilde Vulkaner igen i år som koster 500 kr. og der vil blive åbnet op for tilmelding i starten af februar. Vi melder dato ud senere. Her er det også muligt at afdrage. Tilmelding vil ske i indgangen.

I sommerferien vil vi i år i uge 32 lave en sommerferiekoloni hele ugen, som vil koste 300 kr. Det vil være muligt at melde sig til i maj måned. Dato for tilmelding kommer senere.

Personalet skal på weekend sammen for at blive klogere. Derfor vil vi den 28. feb. få hjælp af klubben i Tune til at holde Godset åbent den dag fra kl. 11.30 til 16.00. Hvis der er nogle af jer forældre der har lyst til at give en hånd med, vil vi blive rigtig glade. Send en mail til Ahmet eller Michala eller ring til klubben. På forhånd tak J.

I uge 42 fra mandag til fredag vil vi traditionen tro tage en tur til Lalandia. Den vil koste 690 kr. Betaling og tilmelding kan ske i indgangen, når vi åbner for muligheden i maj måned. Her kan der også afdrages.

Som noget nyt vil vi lave en Lalandia tur kun for de ældste medlemmer i Ungdomsklubben, som skal være fyldt 13 år eller gå i 7. klasse. Denne tur vil også koste 690 kr. og det er i november vi tager af sted. Vi glæder os meget over vi tilbyder denne mulighed i år J

Her under kommer der et overblik for den kommende periode: