August & September

Kære forældre.

Så er ferien slut og alle børn og unge er igen startet i skole. Jeg vil først og fremmest takke for en fuldstændig fantastisk sommer sammen med jeres børn. Lige siden vores skønne sommerfest har vi haft den en sjove og dejlige oplevelse efter den anden. Det har været alt lige fra Vilde Vulkaner til sport events, badesø ture og til koloni i uge 32. Altså, I har nogle lækre børn, 1000 tak for lån 

Nu glæder vi os til den kommende periode…

Og så til noget helt andet.

Prisen for at gå i klub er faldet her fra 1. august hvilket betyder at:

er faldet her fra 1. august hvilket betyder at:

9/10-12 år =493 kr.

13-15 år =289 kr.

16+ =109 kr.

Vores åbningstider i klubben er:

Mandag og torsdag 11.30-21.00

Tirsdag 11.30-22.00

Onsdag 11.30-17.00

Fredag 11.30-16

Dog er tiderne tit udvidet, da vi jævnligt har aften og weekend arrangementer, som ligger uden for åbningstiderne.

Skolereformen er nu sat i værk og vi er i gang med et samarbejde med de tre folkeskoler i området, Arenaskolen, Tjørnelyskolen og Krogårdskolen.

er nu sat i værk og vi er i gang med et samarbejde med de tre folkeskoler i området, Arenaskolen, Tjørnelyskolen og Krogårdskolen.

Så her vil jeres børn formodentligt også støde ind i os. Hvilket vi glæder os rigtig meget til.

Jeres børns fritid er betydningsfuld og vi værner om den. Derfor skal I gøre os opmærksomme på, hvis I kommer i tanke om gode ideer, aktiviteter, muligheder osv. som vi kan tilbyde jeres børn. Så kan vi sammen gøre en god fritid endnu bedre. Lad os det også vide hvis der er noget I eller jeres børn bekymre sig over, for vi vil gerne hjælpe hvor vi kan. Kig forbi til en kop kaffe, ring eller skriv, vi er altid klar til hvad der rør sig.

I den kommende tid har vi foreløbigt disse aktiviteter planlagt, ud over det der ellers foregår. Der er altid tilmelding og betaling i indgangen. I vil også kunne se på vores hjemmeside i kalenderen, hvornår aktiviteterne er.

 Teltovernatning 22. og 23. august.(Gratis)

 Lan-overnatning 29. og 30. august. (50 kr.)

 Go High den 30. og 31. august.(350 kr.)

 Sveriges tur 5. – 7. sep. (Gratis)

 Film-overnatning 12.-13. sep.(Gratis)

 Disco fest 19. sep. (Gratis)

 Biograftur torsdag den 25. sep. (50 kr.)

 Tilmelding Lalandia i uge 42 15. – 17. okt. (690 kr.)

 Svømmehal 2. okt. (10 kr.)

 Skøjtetur 6. okt. (25 kr.)

 Tilmelding Lalandia for ungdomsklub 21. – 23. nov. (690 kr.)

 Tema aften for forældre…Skolereform og fritid torsdag den 23. okt. kl. 18 – 20.(Gratis)

 31. Halloweenfest (Gratis)

 Dansekonkurrence (sidste tilmelding den 22. august.)(Gratis)

Ridning starter nu igen ny sæson op og prisen er fortsat 300 kr. om måneden. Det vil blive hver torsdag når alle dem der deltager har fået fri fra skole. Derfor er det vigtigt at når jeres børn tilmelder sig til Karina at de lige har styr på deres skema. Gerne hurtigst muligt, så vi kan komme i gang med træningen.

starter nu igen ny sæson op og prisen er fortsat 300 kr. om måneden. Det vil blive hver torsdag når alle dem der deltager har fået fri fra skole. Derfor er det vigtigt at når jeres børn tilmelder sig til Karina at de lige har styr på deres skema. Gerne hurtigst muligt, så vi kan komme i gang med træningen.

I krea vil der i den kommende periode blive brugt tid på at bruge det materiale/ting vi allerede har i huset, så vi kan gøre klar til vores store glasprojekt som starter op i oktober. Her vil jeres børn få mulighed for at kunne lave de mest fantastiske ting i glas som så vil ende med en stor fernisering, hvor alle vil blive inviteret til at beundre kunstværkerne og kreationerne. Det bliver super sjovt og spændende.

Danse konkurrencen starter igen op og i år vil vi som noget nyt lave et jitterbughold med Marianne som instruktør. Det er ligegyldigt hvor gammel jeres børn er, alle kan deltage. Marianne lærer alle hvordan grundtrin er og så arbejder de ud fra det. Vi glæder os rigtig meget og vi fyrer den for vildt af i Portalen i november med ens tøj og max gas. Desuden kan børnene som de plejer tilmelde sig som gruppe, der gerne selv vil optræde. Tilmeldingen skal foregå hos Marianne.

starter igen op og i år vil vi som noget nyt lave et med Marianne som instruktør. Det er ligegyldigt hvor gammel jeres børn er, alle kan deltage. Marianne lærer alle hvordan grundtrin er og så arbejder de ud fra det. Vi glæder os rigtig meget og vi fyrer den for vildt af i Portalen i november med ens tøj og max gas. Desuden kan børnene som de plejer tilmelde sig som gruppe, der gerne selv vil optræde. Tilmeldingen skal foregå hos Marianne.

Lalandiature er nu muligt at tilmelde sig. I efterårsferien er det for hele klubbens medlemmer fra onsdag den 15. okt. – fredag den 17. okt. hvor vi traditionen tro tager en tur til Tyskland for lige at "tanke" lidt slik og sodavand. Den anden tur vi har i år er kun for 7. klasser og op efter som ligger den 21. – 23. november. Tilmelding skal ske i indgangen og prisen er 690 kr. pr. tur. Det er først til mølle. Der er 28 pladser på turen til i efterårsferien og 14 pladser til den tur i november.

er nu muligt at tilmelde sig. I efterårsferien er det for hele klubbens medlemmer fra onsdag den . hvor vi traditionen tro tager en tur til Tyskland for lige at "tanke" lidt slik og sodavand. Den anden tur vi har i år er kun for 7. klasser og op efter som ligger den . Tilmelding skal ske i indgangen og prisen er 690 kr. pr. tur. Det er først til mølle. Der er 28 pladser på turen til i efterårsferien og 14 pladser til den tur i november.

Tabulex er det system vi bruge for at i som forældre kan tjekke om jeres barn er i klub og det vi bruger til at se hvor meget jeres barn må være med til. Vil I alle gøre os den tjeneste at gå ind www.klubweb.dk og sikre at jeres børn har tilladelser til at køre i privat bil, komme med i svømmehallen, få taget billeder, køre Bo-cart osv. Jeres børn bruger rigtig meget tid på at ringe til jer og spørge om disse ting, hver gang vi skal noget. Vi hjælper rigtig gerne hvis der er brug for det, bare sig til.

er det system vi bruge for at i som forældre kan tjekke om jeres barn er i klub og det vi bruger til at se hvor meget jeres barn må være med til. Vil I alle gøre os den tjeneste at gå ind www.klubweb.dk og sikre at jeres børn har til at køre i privat bil, komme med i svømmehallen, få taget billeder, køre Bo-cart osv. Jeres børn bruger rigtig meget tid på at ringe til jer og spørge om disse ting, hver gang vi skal noget. Vi hjælper rigtig gerne hvis der er brug for det, bare sig til.

Forældre-Temaaften er dette halvår den 23. oktober fra kl. 18-20. Her er det muligt at komme og få talt om det at skulle forene børnenes fritid og skolereform samt lektier og det at være teenager. Det er ikke en nem opgave at være teenager og derfor vil vi gøre vores til at børnene og de unge får så meget støtte og opbakning som muligt, samt gode oplevelser med på vejen.

er dette halvår den 23. oktober fra kl. 18-20. Her er det muligt at komme og få talt om det at skulle forene børnenes fritid og skolereform samt lektier og det at være teenager. Det er ikke en nem opgave at være teenager og derfor vil vi gøre vores til at børnene og de unge får så meget støtte og opbakning som muligt, samt gode oplevelser med på vejen.

Tak for jeres altid store opbakning, det betyder så meget for os.

Dette nyhedsbrev ligger også hjemmesiden.

Mange hilsner

På vegne af alle os fra Klub Godset

Michala