Nyhedsbrev for marts 2013.

Så tak, nu sner det igen, og vi her på Godset var ellers klar til at tage imod de nye børn og foråret samtidigt…

Meen det forhindrer os ikke i at holde vores aftaler og planlagte aktiviteter alligevel.

Hvad sker der på Godset pt.?

Håndværkere:

Vi har to travle håndværkere, som er nået rundt om huset nu for at skifte døre og vinduer ud til. Det er en del af den plan Greve kommune har om at spare på strøm, vand og varme.

Inden så længe er de færdige. De har været effektive, så vi satser på det er overstået om lidt.

Vores ungdomsklub:

Vi er stadig i gang med processen om at få de sidste detaljer på plads og hvis alt går vel, vil ombygningen gå i gang i maj måned. Det betyder at vi, hvis vi er heldige kan have selv rummet klar i juni. Så skal de unge sammen med Godsets personale i gang med at male, indrette og indkøbe.

Principperne for ungdomsklubben vil lige straks være færdige, men de er nu ikke så anderledes som vores pædagogiske holdning på resten af Godset.

Klubben vil komme til at være for 6. klasse og op til 18 år som udgangspunkt.

Samarbejdet med Hundige Boldklub:

Vi har jo nu sammen med Hundige Boldklub en dejlig bus, som vi bruger som er det vores egen. Hundige Boldklub bruger begge busser når de skal til kampe og andre ting og vi bruge begge når vi skal ud af huset til svømning, biografture osv.

Det er en helt perfekt løsning for både Klub Godset og Hundige Boldklub.

Personale weekend:

Den 1. og 2. marts var Godsets personale på weekend sammen, målet var at sikre bedre kendskab til hinanden, både forcer og spidskompetencer og det vi er knap så gode til. Så kan vi nemlig bedre organisere hverdagen for alle jeres skønne børn. Og så skulle vi lave et våbenskjold, som står for det vi på Godset arbejder for og med. Det vil inden længe komme i rammer og blive hængt op.

Og så en stor tak til dem der hjalp med at passe Godset og alle børnene, fredag den 1. marts. Det var vi rigtig glade for.

Nye børn:

Efter påske, kan de nye børn starte fra alle skolerne. Dog vil vi i år opleve at der både kommer nye børn 1. april og 1. maj. Vi vil gøre alt for at få taget godt imod dem, så de hurtigt og nemt bliver trygge på Godset.

Påsken:

Klub Godset har lukke de tre dage før påske. Der er altså lukke fra fredag den 22. marts kl. 16( og for de drenge der er tilmeldt filmmaraton er det lørdag morgen den 23. marts kl. 7) og frem til den 2. april kl. 11.30.

Lockout på skolerne:

Hvis lærerne ender i lockout den 2. april, skal I være opmærksomme på at Godset ikke åbner før 11.30, da vi ikke må lave strejkeramt arbejde.

Så åbningstiderne er fortsat 11.30 – 21.00 mandag og torsdag, 11.30-17.00 tirsdag og onsdag samt 11.30 -16.00 fredag.

Hvad sker der i april: -Gratis-

Den først uge i april kommer der nye børn, dem skal vi alle tage godt imod, vi ved jo endnu ikke om vi skal hente dem på skolerne som vi plejer eller om vi løser det på anden vis. Det kommer an på lærernes lockout.

Fredag den 5. april kl. 18 – 21 er der fest for alle, hvor vi byder de ny medlemmer velkommen. Her koster det kun noget at købe drinks, toast og popcorn.

Den 8. april starter vi på MGP, så her er det tid til at få trænet stemmen og dansetrinene i alle de grupper der ønsker at deltage, tal endelig med jeres børn om det. MGP ender med en kæmpe afslutning på Brogården i den røde lade den 8. juni.

Der er mulighed for at øve med Lea og Mia mandag og torsdag, så alle kan være klar på trin og stemme, de andre dages der uden underviser.

Ellers har vi fortsat glas projekt i Krea, hvor alle kan lave, smykker, vaser, lysestager, skåle osv. Der er først fernisering den 16. maj. De glas ting man gerne vil lave koster lidt.

Peter har træningsprojekt hver mandag fra 14.30-16.30, med alle dem der gerne vil lære deres krop at kende, bruge deres muskler rigtigt, samt blive stærkere og komme i bedre form

Det starter den mandag den 15. april, så husk træningstøj og sko eller skiftetøj, hvis I gerne vil deltage…

Hver onsdag vil der fra 14-16 være sportsprojekter, både internt og i samarbejde med de andre klubber. Det er Blerim der står for det, så sørg for at give ham besked hvis I gerne vil deltage og evt. forslag til sportsgrene og turneringer.

Hver torsdag hele dagen og aftenen, vil der være bålprojekt. Alle kan være med. Bjørn fortæller sikkert et par løgnehistorier, mens der ristes pølser eller snobrød over bål.

Vi har stadig fuld gang i kaninerne. De mangler et par søde børn til at klappe og ae dem, og hvis det er muligt ønsker Manolli sig fortsat meget gerne børn der giver en hånd med at skifte bure og give mad og vand.

Så snart vejret vende til mere solskin og intet sne, skal vi i gang igen med at køre Bo-cart og motocross. Det bliver sjovt og spændende. Husk at det kun er børn fra 6. klasse og opefter der må køre på motocrossmaskinen.

Så til slut vil vi ønske jer en rigtig god påske.

Mange hilsner

Michala