Nyhedsbrev 2013

Nyhedsbrev maj 2013.

Og så kom der lidt forår og lidt varmere vejr. Det er vist også tiltrængt.

Som I jo nok allerede har regnet ud har vi været en turbulent periode igennem pga. lockouten. Nu er vi på rette kurs igen. Og er så glade for at alle de nye klubbørn langsomt er ved at falde til både dem der startede i april og dem der startede i maj.

Den kommende periode:

Lukkedage.

I morgen og fredag er der lukket på Godset pga. Kr. Himmelfart og igen den 20. maj er der lukket pga. anden Pinsedag. Så er der ikke flere lukkedage før vi når mellem jul og nytår.

Vilde Vulkaner.

På mandag begynder vi at sælge Vilde Vulkaner billetter kl. 18.00. Da der er rift om at komme med til Vilde Vulkaner på landsplan har vi i år kunnet skaffe 36 børnebilletter sammen med 4 voksen billetter. Billetter er kun til salg for børn der er tilmeldt klub Godset og fra 4. klasse og op efter. Det vil sige at de nye børn der lige er startet er meget velkommen til at deltage til næste år, når vi tager af sted igen.

Prisen for en børnebillet er 590 kr. som skal betales med det samme. Hvert barn/voksen kan kun købe til sig selv/eget barn.

Make-up aften.

Den 16. maj har vi Make-up aften kun for tøser på Godset fra kl. 18-20. Der kommer en makeup ekspert fra Matas og lærer pigerne om hvordan man passer på sin hud og lægger en lækker make-up. Tilmelding i indgangen eller tale med Camilla som deltager.

MGP- Semifinale.

Den 23. maj har vi MGP semifinale med TUC kl. 15-17. TUC kommer her ligesom sidste år og dyster. Det bliver meget spændende hvem der går videre i finalen på Brogården den 8. juni.

Fernisering.

Den 27. maj har vi Glas fernisering fra kl. 17-19. Alle er velkomne til at komme og se på de meget fine glas ting børnene har lave. Vi serverer selvfølgelig pindemadder og et glas boblevand.

FIFA- cup på Brogården.

Den 28. maj har vi FIFA Cup på Klub Brogården fra kl. 14 og frem. De børn der ønsker at deltage og gerne vil med skal henvende sig til Blerim.

Bakketur.

Den 30. maj er der Bakketur for alle. Peter og Gitte deltager og der er mulighed for tilmelding i indgangen. De glæder sig helt vildt til at give den max gas.

Bestyrelsesmøde.

Den 30. maj kl. 18- 20 er der bestyrelsesmøde på Godset. Hvis der er nogle forslag til hvad vi skal drøfte, kan i sende mail til formanden eller Michala senest den 21. maj.

Biograftur for alle.

Den 6. juni er der biograftur for alle dem der vil med. Der er tilmelding i indgangen og filmen der skal ses vælges op til en uge før, da børnene selv er med til også at byde ind.

MGP- på Brogården i den Røde Lade.

Den 8. juni er der MGP finale på Brogården. Her får dem der skal deltage et særligt program så de har styr på hvornår de skal på scenen osv. Vi går efter guldet som vi plejer og ikke mindst efter en rigtig god og sjov oplevelse.

SOMMERFEST.

Den 14. juni har vi den årlige og meget sjove sommerfest. Det er her alle børn og forældre på Godset er sammen, leger, hygger og fester. Vi har som vi plejer en bod med præmier. Og vi opfordre alle at komme med gaver, ting og sager osv. som kan bruges som præmier.

Traditionen tro er det fra 16-22, der kan købes madbilletter inden og der sælges sodavand, øl og vin på dagen. Det er den oplagte dag at komme hinanden ved og tag en slapper inden det bliver børnenes sommerferie.

Tivolitur.

Den 17. juni er der Tivolitur. Dem der gerne vil deltage skal melde sig i indgangen, når opslagene kommer op. Det bliver skoleårets sidste tur inden vi går sommerferien i møde.

Party.

Den sidste torsdag inden sommerferien, fejre vi varme og sol med at lave en torsdagsfest for alle. Dem der har lyst kan deltage. Der kan købes aftensmad som vi plejer.

Og ja så starter sommerferien fredag den 28. juni efter skole.

Sommerferie.

Hele sommerferien har vi åbent fra kl. 9-16

I uge 27 har vi Vilde Vulkaner.

I uge 28 – uge 32 har vi ture hver uge og vi skal nok reklamere for dem så snart de er planlagte. Det kan være alt fra Badesøen til en strandfest på Hundige strand.

Og så til dagligdagen pt.

Vi har som tidligere nævnt fået nye døre og vinduer på hele Godset, samt lys-tænd og sluk og varmeblæsere. Det har hjulpet meget på vores indeklima.

Ungdomsklubben er stadig på vej og den seneste meddelelse vi har fået, er at den skulle være færdig sidst i juli. Dog kan der være noget usikkerhed forbundet med det da, planen godt kan skride pga. ydre omstændigheder.

Valhallen er nu lige straks under Godsets vinger med hensyn til aktiviteter. Det betyder at vi i samarbejde med evt. unge fra Hundige Boldklub o. lign. vil holde Valhallen åben de aftener vi har aftenåben. Vi er pt. i en proces hvor vi lige skal have enderne til at mødes rent økonomisk, men vi tænker at nok løser sig.

Inden så længe kommer Marianne tilbage fra barsel, det bliver skønt. Der er mange børn og voksne der glæder sig og sikkert også mange nye børn der vil tage vel mod hende.

Peter er i gang med sin Klub uddannelse og er derfor fraværende hver tirsdag de kommende år, dog ikke i børnenes ferier.

Vi vil ønske jer alle en rigtig fornøjelig Kr. Himmelfart og weekend og se frem til igen at se jer.

Mange hilsner alle os fra Godset

Ahmet, Blerim, Bjørn, Camilla, Emmanuil, Gitte, Ghita, Ioana, Karina, (Marianne), Mohammed, Michala, Peter og Tenna