Nyhedsbrev juni 2013

Klub Godsets Nyhedsbrev juni 2013.

Sommerfest.

Så er sommeren for alvor over os.

Og først og fremmest vil vi takke for den kæmpe store opbakning I viste os til Årets sommerfest på Godset. Vi har glædet os helt vildt til at hygge, lege og spille med jer. Og vejret var også med os, trods alle odds.

Vi beklager selvfølgelig de fejl vi fik lavet undervejs og gør alt hvad vi kan for at forbedre det til næste år.

En særlig tak vil vi give Rebeccas mor for sponsor af lækker kage til kaffen, det var fantastisk. Og en kæmpe tak til forældrebestyrelsen for der store hjælp hele dagen og aftenen, samt med oprydningen. Og til alle jer der gav en ekstra hånd, vi havde aldrig klaret det uden ekstra hjælp.

Og så til den kommende periode.

På mandag den 24. juni er der tur til Tivoli, tilmelding i indgangen.

Torsdag den 27. juni er der Grillfest på stranden i aften klub.

Sommerferie.

Fra den 1. juli til den 11. august er der sommerferie åbent i Godset. Det betyder at vi har åbent hver dag fra kl. 9.00 – kl. 16.00.

Hele sommeren vil der være aktiviteter ud af huset. Hver uge vil I kunne følge med på Tabulex, via opslag på Facebook eller i klubben.

Hver onsdag hele sommerferien har vi sportsarrangementer sammen med de andre klubber og hver torsdag har vi turdag…

Ungdomsklub.

Som I jo nok alle sammen har hørt, er vi i gang med ombygning af 1. sal over værkstedet til ungdomsklub. Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med at male og indrette. Lige så snart vi har fastlagt de gældende ramme, åbningstider og dage, får I nærmere besked.

Så er der ikke andet tilbage end at sige, rigtig god sommer til jer alle.

Mange hilsner

Alle os fra Godset