Nyhedsbrev for august og september 2013.

Kære alle.

Velkommen tilbage fra ferie. Vi håber I har nydt den.

I år har vi da virkelig været heldige med vejret her i Danmark, det takker vi for her på Godset.

Vi havde en super tur til Vilde Vulkaner og har allerede nu bestilt billetter til 2014, så vi igen har 25 børn der kan deltage. Som I nok allerede ved ligger det altid i den første uge af sommerferien onsdag – fredag.

Vi har også i år fået en hel masse fra hånden på disse solskinsdage.

Vi har fået ryddet op og ud i vores to containere, så den Grønne nu kun indeholder alt det børnene skal have med at gøre, desuden kommer der her, en af de nærmeste dage en ordentlig omgang skateboard, bolde o. lign. så vi lige får fyldt op igen.

Vi har fået malet alle vores boldbaner op, indkøbt nye bord/bænke sæt, som også er blevet malet, fået malet logo op og optegnet p-båse. Det er vi selv, meget glade for. J

Så har vi kastet os frådende over vores kaniner, hvor alle kaniner har fået nye bure, de gamle bure er blevet kørt væk og vi har fået ryddet op og skabt mere lys og rum. Det er en sand fornøjelse for alle, både os, kaninerne og børnene.

Hele sommeren har vi været aktive, vi har haft faste onsdage hvor vi kørte ud eller havde besøg af de andre klubber, så grillede vi fælles og lavede div. Sportsaktiviteter eller bare hyggede. Hver torsdag havde vi turdag ud af huset, til f.eks. badesøen.

I den kommende tid sker der en hel masse her på Godset men først skal I lige vide at Val-Hal er åben hver mandag og torsdag fra kl. 17-21 og Alaa og Mohammed står for at have div. aktiviteter som er sports relateret i det tidsrum. Alle er velkommen, også selvom man ikke går i klub.

Lige om lidt åbner vores ungdomsklub, som har åbent hus den 19. sep. 2013 fra kl. 18-20.

Fra den 24. sep. vil ungdomsklubben som udgangspunkt have åbent for 7.klasse/13 år og op til 18 år. I en periode vil det kun være hver tirsdag, der er åbent for de ældste. Så vil vi senere udvide sådan, at fritidsklub og ungdomsklub deles om mandag og torsdag aften.

I efterårsferien uge 42 har vi Lalandia tur onsdag – fredag (16. – 18. okt.) pris 690 kr., tilmelding i indgangen, der er mulighed for betaling over flere gange.

Ugen efter efterårsferien vil vi forsøge at få en kyndig person, ud til vores forældremøde og tale om mobning. Mobning generelt, det være sig i hverdagen, på sms, via Facebook og til og fra skole osv. Hvis nogen af jer har nogle idéer til hvem det kunne være, så byd gerne ind. Det bliver torsdag den 24. okt. Kl. 18-20.

Og så skal I sætte et stort X i kalenderen den 17. november, for her er der finale i Dansekonkurrence i Portalen. Lea kommer igen i år og hjælper alle danserne godt på vej.

Og nu vi er ved det, så husk at vi også holder årets store familiejulefest på Godset den 29. november, hvor alle er velkommen. Vi skal nok reklamere noget mere når tiden nærmer sig.

Og så til den kommende tid på Godset:

Resten af August:

I aften har vi Strandtur med max gas og hygge.

Fredag den 23. er der Lan-overnatning, der er tilmelding i Indgangen. Pris 50 kr.

Mandag den 26. er der Bakketur, tilmelding i indgangen, prisen er 220,-

Torsdag den 29. er der Beach Party om aftenen, så vi går efter de 24 grader og fuld sol…

September måned:

Torsdag er der Forældre Café fra 16-18, kom og få en sludder over en kop kaffe.

Fredag den 6. er der teltovernatning sammen med Tenna, Manolli og Ahmet. Gratis, tilmelding i indgangen.

Fredag den 13. er der MAX Gyserfest fra kl. 18-21

Mandag den 16. er der Hår og Negle aften for tøserne.

Torsdag den 19. sep. har vi åbent hus i vores ungdomsklub fra 18-20.

Hverdagen i den kommende tid.

Hver uge vil Bjørn lave en båldag, hvor alle er velkommen til at hygge og snakke omkring bålet.

Peter vil i det kommende halve år lave et træningsprojekt, som omhandler bevidsthed om kroppen og hvordan man holder sig i form på den gode måde.

Blerim vil i den kommende periode lave sportsturneringer i alle mulige og umulige afskygninger.

”Krea” vil igen være åbent og vil stå i malingens og syningens tegn.Er der nogle spørgsmål eller ting I undre jer over, er I altid velkomne til at kontakte os på telefonen eller smutte forbi.Mange varme hilsner

Alle os fra Klub Godset