Nyhedsbrev fra Klub Godset dec. 2012

Julefest.

Hvilken bedre måde end at starte julemåneden op, med et brag af en julefest, med juletræ, julemand, julemad, julehygge, klippe klistre, julegløgg, julebanko og ikke mindst, som på bestilling julens alle første sne. Vi takker mange gange for jeres store opbakning, der var med til at gøre julefesten til en stor succes. Det var så skønt at se alle de glade børn fra Godset sammen med familie og venner.

Resten af dec. i aften klub og lidt i jan.

3. dec. skøjtetur

6. dec. hjemmebio

10. dec. boldspil.

(12. dec. julefodbold for de tilmeldte)

13. dec. shopping på Strøget, tilmelding i indgangen.

17. dec. shopping i Fields (eller Fisketorvet)

20. dec. julehygge med risengrød og æbleskiver.

7. jan. svømning

10. jan. hjemmebio

Januar:

I januar 2013 skal jeres børn jo ikke i skole før den 7. januar. Derfor har Godset åbent den 2., 3. og 4. januar fra kl. 9 – 16.

Filmovernatning.

Vi vil derfor som noget nyt lave film-maraton for henholdsvis pigerne og drengene.

Pigerne har filmmaraton onsdag den 2. januar kl. 19 til torsdag den 3. kl. 07. De skal medbringe slik og sodavand til eget forbrug. Derudover vil Godset sørge for gratis popcorn, toast og slushice.

For drengene vil de samme betingelser gøre sig gældende. Drengenes overnatning er fra torsdag den 3. januar kl. 19 til fredag den 4. januar kl. 07.

Tilmelding skal ske i indgangen. Der er INGEN der får lov at deltage uden at mor/far/værge har underskrevet en tilladelse til at se film for børn over 15 år.

De film der skal ses har Klubrådet talt med alle børnene om på Godset og vil blive endeligt bestemt i løbet af dec. Drengene vil gerne se film som serien ”Fast and Furious” o. lign. og Pigerne er især faldet serien ”Twilight”.

Gallafest:

Fredag den 11. januar har vi gallafest for Godsets børn og unge. Det betyder at hvis de gerne vil deltage skal de iføre sig sit fineste puds. Festen er fra kl. 18 – 21 og vil byde på diskotek og ekstravagante lege.

Nye tiltag:

Glas ovn:

Inden årets udgang har vi fået en ”glas ovn” i hus til Krea. Hvilket betyder, at vi fra januar og frem til april vil have et projekt der omhandler glas- og brugskunst. Vi er meget spændte på det og glæder os til at lære jeres børn om denne spændende måde at arbejde med glas.

Bus:

Fra 1. januar har Godset sammen med Hundige Boldklub fået en fælles lille bus lignede den hvide vi har. Vi har ikke helt styr på hvordan og hvorledes vi fordeler bussen imellem os, men det finder vi ud af inden længe.

Ungdomsklub:

Og så til en super nyhed.

Vi har fået midler til at ombygge vores første sal over kaninerne og værkstedet om til Ungdomsklub. Hvilket betyder at vi inden så længe har et noget sjovere tilbud til de ældste klubbørn. Jeg ved ikke hvor længe det vil tage, dog håber vi alle på at det omkring sommerferien.